Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Normal aracı engelli statüsüne çevirme prosedürü nasıldır?

Losdy

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
18
Başlıkta yazdığım gibi normal bir aracı engelliye çevirme var mı, varsa nasıl?? Teşekkür ederim şimdiden

Losdy

evet normal aracı engelli araca devire bilirsin birinci şart arac engellinin adına olması gerek ikinci şart engelli ortopediyse yeni tip ehliyeti varsa ehliyetteki kodlara göre aracı tertibatlanacak ruhsata işlenecek işlendikten sonra vergi dairesini gidip mtv muaf olacak engelli %90 üstü ise herhangi birşeye gerek yok sadece arac engelli adına olması yeterli

asidadaş

Araç eşimin adına ama alırım sorun değil, ortopedik bir sorunum yok çok şükür, 140bin TL lik normal bir araç, ehliyetim b yeni aldım, H ehliyeti kalktı diye biliyorum, ayrıca evet aracı kendim kullanacam yeni aldık zaten
Raporum da yüzde 90,, ayrıca maaşım kesilir mi? Öyle çok pahallı bir araç değil bu şartlarda

Losdy

allah kaza bela vermesin evet h ehliyet 2016 yılında kalktı aracın devrini al engelli raporunla vergi dairesi gidip mtv muaf olursun pahalı bir arac olmadığı için maaşın kesilmez

Üst Alt