Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Normal emeklilik yaşına ulaşınca kontrol muayenesi zorunlu olmaktan kalkar mı?

harunb.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim merak ettiğim bir konu var erken engelli emekliliğinde kontrol muayenesi meselesi yada süresi emeklinin normal şartlarda emekli olacağı yaşa kadar mıdır? Yani o yaştan sonra kontrol biter mi? Yoksa mevzuatta başka türlü bir durum var mı? Bilgisi olan arkadaşların cevaplaması ricasıyla teşekkürler.

OturanBoğa peki hocam normal emeklilik yaşına gelince vergi indirimli emekliliği iptal edip normal emeklilik başvurusu yapilabiliniyormu

OturanBoğa Kontrol muayenesi olayı o zaman ömür boyunca devam ediyor anladığım kadarıyla öyle, yaş dolunca 4a-4b-4c bunların hepsinde sgk ya dilekçe verip normal emekli durumuna geçilemiyormu peki. Vergi indiriminden emekli olmayan kişiler için nasıl bir prosedür var aynımı.

Yaş dolunca diye bir şey yok sizler ne kadar da pozitifsiniz anlayamadınız halen daha kontrol muayenesine şüpheli olarak gönderiliyorsunuz,
Geçen ay gitti arkadaşım adli tıp kurumuna ben 50.sıradaydım dedi en son 150.sırayı gördüm dedi ve onlarca da dayı vardı dedi hatta birisi de Ambulance ile gelmiş şakası yok bu işin 2022'ye girdik!

Mert79
kontrol muayenesinin adli tıp kurumu ile ne alakası var anlayamadım açarmısınız konuyu

Üst Alt