Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Normal emeklilikle erken emeklilik arasındaki maaş farkı var mıdır?

kocaoğlan1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese selam;
Sigorta girişim 1989 SSK prim gün sayım 4460 askerliğimi ödersem 10 ay sonra normal emekliyim vergi indiriminden yararlanıp erken emekliliğimi istersem emekli maaşım düşük mü olur?
Hastalıklarım;
Şeker,tansiyon,reflü,karaciğer yağlanması,bronşit,solunum bozukluğu bu hastalıklarla %40 geçer miyim?
Tavsiyelerinizi bekliyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

bu durumda şahsi olarak size tavsiyem eğer sağlığınız el veriyor ise normal yoldan emekli olmanızdır.Diğer sorunuza gelince anladığım kadarıyla şu anda çalıştığınız iş yerinde özürlü kadrosunda değil normal kadroda çalışmaktasınız dolayısıyla erken emeklilikten yararlanabilmeniz için sosyal güvenlik kurumunun sizi, erken emeklilik başvurunuz üzere durumunuzu tespit için devlet hastanesinden rapo almaya sevk edecektir.Bu durumdada verdiğiniz bilgiler çok net olmadığından genel bakışta büyük bir ihtimal red sonucu çıkacaktır.Sonuç olarak normal yoldan emekli olmanız daha uygun gibi görünüyor.Buna rağmen erken emeklilikten yararlanma başvurunuz olumlu sonuçlanması halinde emekli maaşı olarak çok bir kaybınız olmaz.

Rahatsızlıklarınızdan 40% ve üzeri alırmısınız bilemiyorum ama vergi indirim hakkı kazanıp erken emekli olur iseniz emekli maaşınız normal emekli maaşı ile aynı olur.
Vergi indirim hakkı kazanabiliyor iseniz hemen bu hakkı alıp emekli olun derim.

teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum niçin boşuna 6 bin tl askerlik için ödeyeyim üstelik üç yada dört ay içinde emekli olsam beş altı bin tl de ordan toplam 12 bin tl karım olur haksızmıyım

emekliolsamda çalışmaya devam etmek zorundayım saygılarımla

eğer hakkımı yemezlerse ben tüzdekırkı geçeceğime inanıyorum ilgin için teşekkür ederim

Rica ederim. elimden geldiği kadarıyla bilgim dahilinde doğru bilgilendirmeye çalışıyorum

bu rapor işlemleriyle gödnderip bekleyerek zaten bi dolu zaman kaybedeceksiniz ve sonucundada bi kesinlik yok ben olsam hiç kendimi sıkıntıya sokmadan askerliğimi öder emekli olurum... vergi indirimi iin 4 üncü ayda başvurdum gönderdiğim raporu geri gönderdiler eski rapordu hastahaneye git gel vs derken hala ankaradan gelen giden bişey yok...

herkesin fikrine saygılıyım ben yinede şansımı denemek istiyorum teşekkürler

Ne kadar erken emekli olup emekli maaşını alınabiliyorsa, almak lazım. Bundan daha avantajlı hiç bir şey olamaz. Emekli olduktan sonra sosyal güvenlik destek primi ödeyerek çalışmaya devam edebilirsiniz zaten...

haklısınız önerilerinizde yorumlarınızda benim için çok değerli sizlerle tanıştığım için çok mutluyum dün deftardarlığa dilekçemiverdim yarın celal bayar üniversitesine sevk edecekler

Diyabetten %10 ve %20 toplam %30 hipertansiyondan %10 bunlar tam %40 yapar mı?Ayrıca koa hastalığı ve karaciğer yağlanmasına % oranı verilir mi?Heyet raporu bayramdan sonraya kaldı.

Üst Alt