Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal KPSS ile atandım ama şizofrenim. E-KPSS'ye girip atabilir miyim?
Türkçe öğretmenliği mezunuyum 2004 yılı ocak ayında normal KPSS (Eğitim bilimleri) ile atandım. Daha sonra geri hizmete alındım Burada görünce merak ettim.E-KPSS ye girip tekrar öğretmen olabilir miyim ?
bence hastannein vereceği heyet raporu ve doktorunuzun onayıyla olabilir..ama en son aldığınız raporda ne yazıyordu acaba (engelleyici kalıcı olarak bir ibare var mıydı mesela. birde atanmak zor artık mutluysanız devam edin..özellikle hayatınız stabil ve olumlu kalacaksa)
Cevabınız için teşekkürler. Öğretmenlikte psikolojiniz çok ön plana çıkıyor. Kendi alan bilgisinde çok iyi olsan da "psikiyatri/şizofreni" kelimesini duyan idareciler bile garipsiyor ve mesafeli davranıyor. Hele öğrenci velilerinin tavırlarını zaten tahmin edersiniz. Bu adamın psikolojisi bozuk, çocuklarımızı eğitemez vs. Bunlar uzun hikaye.. Son aldığım raporda "öğretmenlik özlük haklarının devam etmesi kaydıyla ders dışı bir resmi görevde çalışması uygundur" şeklinde yazıyordu . Buna istinaden masa başı memurluğa geçtim. Ama %45 şizofrenim Hafif olsa da engelliyim. O yüzden biraz heveslendim ve başlıktaki soruyu yönelttim. İlginize teşekkürler...
merhaba perseküsyon dediğin gibi öğretmenlik garip bir meslektir. ben olsam muhtemelen kıpırdamazdım yerimden ama sen bilirsin ...
yani öğretmenliğe dönmek istiyorsan bu bence imkansız görünmüyor , doktorun ve heyetin yeni bir beyanıyla dönmen mümkün gibi ,doktoruna danışsan iyi olur ona "kendimi iyi hissediyorum bu mesleği tekrar icra edebilirim " diyebilirsin ama bunu yapmak istediğinden eminsen tabi..
(ekpss olmadan da geçiş mümkün gibi bi danış doktoruna derim eminsen)