Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Normal kpss'den engelli olarak hangi bolumleri secebiliriz?

ebus.347

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar ben pazar günü KPSS sınavına girdim fakat bana yardımcı öğretmen verip engelli sınıfına almaları lazım ken sağ elim olmamasına rağmen kendi kendime işaretledim sınava 10 dakika kala bile ben yetisemedim fakat internetten cevap anahtarına bakınca 67 doğru çıkardığımi gordum nereye yerleşebilir im 67 doğru kaç puan dir cevap yazan herkesE çok TSK ederim

Netten hesaplayabilirsin puanını 80 82 puan yapar 5+-. Standart sapma cok değiştirir bu sinavda. Nitelik kodun var mı ? Bildirmiş olsaydınız muhakkak olurdu yardımcı öğretmen o sizle alakalı veya kayıt oldugunuz yerle

İnş atanirim peki hangi kurumlar engelli kadrosunda alıyor belediye falan bilginiz varsa size zahmet yazar mısın iz

KPSS den engelli kadrolarını tercih edemezsiniz maalesef. Herkes gibi başka yerleri tercih edebilirsiniz ama engelinizin sorun olmayacağı. Herkesle esitsiniz yani öyle düşünün

Üst Alt