Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Normal protez yerine Otto kulanabilir miyim?

HAZAR

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM AYAIM DİZÜSTÜNDEN AMPUTASYON VE NORMAL PROTEZ KULLANIYORUM YANİ NODULER ACABA OTTO KULLANABİLİRMİYİM BİLGİSİ OLAN VARMI?

otto bock c-leg

Merhaba ben Fatih. dizüstü ampüteler için otto bock tarafından üretilen c-leg bacak protezi var. Otto bock firması zaten bu bacağı kullanabilirsiniz veya kullanamazsınız diye sizi önceden görüp güdüğünüzü muayene ettikten sonra bilgi veriyorlar. Pahalı bir protez ama diğer protezlere nazaran gerçekten çok üst düzey bir protezdir diyebilirim.bende diz üstü ampüteyim ve iki yıldır c-leg kullanıyorum ve çok memnunum.

http://www.ottobock.com.tr/

öncelıkle geçmiş olsun arkadaşım otto bock derken otto bır markadır malzemenın otto bock dıye bır protez yoktur ama malzemesı vardır alman fırmasıdır ve en iyi malzemedır ve bıçok diz eklemlerı vardır senınde ilk önce bakılır hangısı uygun görulırse o takılır tekrardan geçmiş olsun

Üst Alt