Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Normal sözleşmeli memurum. Özürlü raporu alırsam ne olur?

mahmut28

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar adliyede normal özürsüz sözleşmeli memur olarak çalışıyorum, fakat geçen doktorla görüştükten sonra sağlık sorunlarım ile ilgili %40 'ın üzerinde rapor alabileceğimi öğrendim.
Şimdi gidip heyetten rapor alırsam sözleşmeli memur olduğumdan herhangi bir sorun olur mu?
Aldıktan sonra eski kadromdan devam mı edeceğim. Yada kadrom engelli memur mu olacak. Yoksa Ekpss sınavına giripte tekrardan atanmam mı lazım?

mahmut28 yaptığın görevde zorlanıyorsan raporunu arz edip biraz daha kendine göre görev isteyebilirsin ekpss ye girmeye gerek yok tabi senin istediğin nedir ?

Ahmedkilicc zabıt katipliği yapıyorum. Hem yorucu hemde stresli bir iş. Rahatsızlığımı kurum biliyor fakat sözleşmeli olduğumdan rapor alma konusunda çekincelerim var. İşten çıkarılma gibi bir korkum var. Çünkü işe başlarken hiç bir sağlık sorunum yok diye bir belge imzaladım. İsteğim şu eğer rapor aldıktan sonra kurumda rahat bir işe verme gibi bir durum var ise, rapor alayım. Böyle bir durum yok ise en azından rapor aldıktan sonra işimden de olmak istemiyorum. Tam olarak bu konuda yasal haklarım neler onu öğrenmek istiyorum.

mahmut28 rapor aldıktan sonra sen engellisin deyip katiplik yapamazsın gibi birşey yok çünkü katiplikte işe başlarken sağlık raporu istenmiyor sağlık sorunum yoktur diye kendin beyan ediyorsun rapor aldıktan sonra ne olacağı ile ilgili bilgim yok amirin ne der bilmiyorum fakat işten çıkarılma durumu olmaz en fazla kurum içi değişiklik olabilir.Geçmiş olsun

bende aynı durumdayım sözleşmem fesih edilebilir diye raporumu komisyona vermedim mahmut28 kardeşim sen naptın verdin mi raporunu veya aynı durumda olan başka arkadaşlar var mı ?

Üst Alt