Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Normal statüde çalışmak mı engelli statüde çalışmak mı?

fasfor

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
arkadaslar satıs danısmalıgı ısı yaptım 7 8 yıl sımdı engellı raporum var yenıden satıs danısmanlıgı yapmayı duısunoyrum
sızce engellı statude mı gırmelıyım normal statu de mı

raporumu yenı aldım engellı kımlık kartı cıkradım ıskura kayıt yaptırdım bu sartlarda normal statude calısmamın bı sıkıntısı olurmu onun harıcınde ne farkım olur calısma saatlerı maas sıgorta prımı ne farkım olur

raporun süreliyse normal statüde çalış sonrada rapor alma derim.zira özgür olmak gibisi yok..

ben de yeni aldım raporumu ,sanırım atanabiliyorum ama birazda pişman oldum

Ne alakası var engellinin düşük yatıyor diye, yanlış bilgi veriyorsun, @ENSAR GUL

öyle bir şey yok, 2008 sonrası işe giren herkesin emekli aylığı düşük olacak zaten, Aldığın Brüt maaş ve toplam gününle alakalıdır Emekli maaşının yüksekliği;

Engelli,sağlıklı ayrımı yok bununla ilgili,
Engellinin yaş beklemeden erken emeklilik hakkı vardı, İstersede çalışmaya devam edebilir emekli Maaşı kesilmeden .
@ahmet22

1-) Engelli statüsünde iş arayan satış danışmanı firma çok fazla, Hele ki sende bir tecrübe var iş bulman çok daha kolay olur..
2-) İş verenin Engelli kadrosunda çalışacagın için, senden bir gelir elde edecekler, birde çalışman iyiyse senden kolay kolay vazgeçmezler,
3-) Engelin ne bilmiyorum ancak bundan kaynaklı yardımcı olabilirler, çalışma saatleri açısından belki, Bunları konuşarak sağlayabilirsin
4-) Engelin derecesine göre ufak bir artış olur maaşında,

@ENSAR GUL öğrenmek için emekli olmayı beklemesine gerek yok arkadaşım maaşı eksik bağlanır diye birşey yok normal çalışma süresinden hesaplanıyor üstelik erken emeklilikten faydalanırsa yasal olarak çalışmaya da devam edebiliyor yani çift maaş alıyor lütfen insanlara yanlış bilgi verip mağdur etmeyelim

@fasfor engelli kadrosundan çalış arkadaşım çalışacağın firmadan evraklarını al vergi indirimine başvur bu sana erken emekliliğin kapısını açacaktır

erken emeklilik nasıl oluyor ki? ben rapor aldım 2 yıl geçerli. ama 2 yıl sonra birdaha almayı düşünmüyorum hatta belki buna itiraz ederim bilmiyorum ama mesela bu raporla erken emekllik olur mu (2 yıl sonra bu raporun süresi bitecek)

ENSAR GUL

Aynı şartlarda iki kişiden biri engelli diğeri olmasın, alacakları emekli aylıkları değişmemektedir.

ahmet22

neden pişman oldugunz rapor süreklı benm
muzy1
deneyim oldugu ıcın evet kolay ıs buluyorum ama bazı ısyerlerı ayrım yapmıyor calısma saatlerınde suan gorusutum magaza gıbı arkadasın dedıgı dogru degıl dımı maas dusuklugu konusu engelım bana bı zorluk cıkarmıo aslında o ıste 40 oran 31 tl gıbı komık bı rakam var maas artısında

benım asıl amacım aslında su engellı statude ıse gırıp sırketın vergı muafıyetı ıcın ıslem yapması magazanını muhasebesı aracılıgı ıle vergı muafıytı ıcın evrakı gonderım o olcude calısmak amacım aslında su sekılde kullanabılırım bu zamana kadar magazacılık yaptım ama mesele bugun bı hastahane ozel cagırdı hasta kabul tarzı bı ıs ıcın bu sekıl meslek degıstırerk mı faydasını gorsem raporun sızce
satıcan

degerli bilgin için tesekkurler bu yonde kararım zaten o statude calısıcam 10 yıl var gercı daha :D ve 2200 gun eksık prımım hakkımızda hayırlısı bu kadar plan yapıoruz ama kanunlarda degısebılır bakalım

İstemeyerek Yanlış bir bilgi paylaşında bulunmuşum.Diğer arkadaşların duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür eder,İstemeyerek verdiğim yanlış bilgiden ötürü özür dilerim.

ENSAR GUL

ömemli degil forumun amacı bılgılenmek yanlısları duzeltmek :)

Son düzenleme:
Akbank gişe memurlugu ıçin görüşmeye gittim bugun 1950 brüt diyolar ya engellı statude calısmak sıkntılı gıbı

Üst Alt