Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal statüde memurum üniversitede. EKPSS ile yerleşirsem kurum muvafakat verir mi?
Eğer gene normal memur olarak gitmek istiyor isen onu bilemem de sonradan lisans mezunu olupta kendi kadronda yerleşmek istiyorsan ona zorluk çıkartmıyolar..
Arkadaslar o kadar cevap yazmissiniz ama sormamissiniz engelli misiniz, % kac raporunuz var diye. Birde lisans mezunu düz memur iseniz tekrardan ekpss'ye girseniz bile eger ki memurluk kadrosunun bir yüksegine atanmayacaksaniz (teknik hizmetler, saglik hizmetleri gibi) ve düz memur tercihi yapacaksaniz kurumlar muvafakat vermiyorlar maalesef.
normal statüde memur oldum fakat paranoit şizofren tedavisi görüyordum uzun yıllardır.memurluğa normal statüde girdim.şimdi ben rapor çıkartırsam (doktor % 45 verileceğini söylüyor.) sisteme düşüp benim işten atılmamama sebep olur mu? Ekpss ye girmek için haftaya rapor çıkartmak istiyorum .Acil cevaplarsanız sevinirim.
öncelikle işten kesinlikle atılmazsınız..fakat raporuuzda örneğin"insiyatif gerektiren işlerde veya benzeri şeyler yazarsa özlük haklarınıza dokunulmadan sizi farklı bir servise kaydırabilirler "bu durum eğer yönetim gibi işlerde çalışıyorsanız" geçerli tabikine..diğer türlü şu an çalışmış olduğunuz yerde bir sorun çıkartmaz..