Merhaba arkadaşlar. Ben Nuri. Akdeniz anemisi olarak %70 oranında sakatlık raporum var. 2008 kpss atamalarında normal kadrodan bir kamu kurumuna memur olarak atandım. Atamam sırasında benden istenen evraklar arasında sağlık raporu da vardı. Ben bir devlet hastanesinden sağlık raporu aldım. (hiçbir torpil vs olmaksızın) Raporumda yurdun her bölgesinde her iklimde çalışabilir ibaresi var.
Asaletim tasdik oldu ve ben vergi indiriminden yararlanabilir miyim diye düşünmeye başladım. Zira kitte çalıştığımdan çok yüksek vergi ödüyorum. Ayrıca ben de özürlü olarak 3600 günü tamamlayıp emekli olabiliyor muyum.
Kısacası Ben şimdi raporumu kurumumuzun insan kaynaklarına versem "gel bakalım kardeşim hani sen sağlıklıydın bu rapor nerden çıktı derler mi?"
Görüş ve düşüncelerinizi bekler hepinize saygılar sunarım
Asaletim tasdik oldu ve ben vergi indiriminden yararlanabilir miyim diye düşünmeye başladım. Zira kitte çalıştığımdan çok yüksek vergi ödüyorum. Ayrıca ben de özürlü olarak 3600 günü tamamlayıp emekli olabiliyor muyum.
Kısacası Ben şimdi raporumu kurumumuzun insan kaynaklarına versem "gel bakalım kardeşim hani sen sağlıklıydın bu rapor nerden çıktı derler mi?"
Görüş ve düşüncelerinizi bekler hepinize saygılar sunarım