Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Norodol kullanan var mı?

Timurka

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
6
Klozapinle süren tedavime bu ilaç eklendi. Sizce nasıl bir ilaç? Bu ilaç hakkında görüşleriniz nelerdir?

Hastanede iken kullanmıştım. Çok kullanmadım ama yürüyüş bozukluğu yapıyor

çoçukken içtim ama nasıl bir etkisi vardı hatırlamıyorum....

Valla bana çok yan etki yapmıştı ,kalpte çarpıntı ,kalbe korku girmesi ve istemsiz ağız haraketleri ,bıraktıktan sonra kurtuldum bu yan etkilerden

@ahmetrıza24,
Çok ağır gelmişti bana, kesinlikle kullanmak istemeyeceğim bir ilaç. Allah mecbur bırakmasın.

Ben kullandım ve bu ilacın yan etkileri çok ağır gelmisti.

arkadaşlar bunu anneme nöroloji doktor yazmıştı annem ölecekti nerdeyse bana kalırsa kullanmayın derim çok agır

1999 senesinde tedaviye ilk başladığımda verilen ilaçtı. Yanına "akineton" vermezlerse ellerde titreme yapabilir.

Clopixol depot ilacıma ek olarak norodol 5 mg kullanmayı düşünüyorum, sesler duyuyorum ama az , norodol bu sesleri keser mi yada bu mg düşük mü ? Norodol kullanıp sesleri geçen oldu mu?

Doktor önermişti bana ama 2012 de ilk sıkıntılarım olduğunda fazla doz sonrası kasılmalar yaptığı için sonra hiç kullanmadım.

norodol bir aralar yasaklanmıştı diye biliyorum gene mi çıkmış piyasaya

Adamı yamultur, hastanede vermişlerdi. Parkinson etkisi yapar. Kaş ağrıları değirmeleri çarpık yürüme vs

Ben yan etkileri sormadım işe yarıyor mu onu soruyorum .

Son düzenleme:
Ağır atak zamanı verdikleri için birden fazla ilaç hangisinin işe yaradığını bilmiyorum. Böyle hastalık alevlenmesine hastaneye yatışını tavsiye ederim. 2 haftada düzeltir verirler seni

Norodolu gatada iğne olarak yapıyorlardı. Benim gibi bir dünya insanlar robot gibi kasılmalar göz kaymaları düz adamı yamultuyordu. Kas gevşetici vursunlar diye ağlar yalvarırdık. Bu vatanın evlatları he hallere düşüyordu. Bazen aklıma gelitor Sene 2010 gibiydi.

Bu sistem böyle. İlaçların verdiği tahribat hesaplanmaz. Yapıştır gitsin.

Norodol yasaklanmalı igrenç bı ilaç

Bu tür ilaçları kullanmayın hatta hiç kullanmayın.
İlaçların yan etkileri ve karaciğer sistemini bozduğundan aynı zamanda kalp ve damar hastalıklarının da sebebidir.

Ben kullanmıştım ama 1 KERE HALÜ görünce bırakmıştım daha sonra hayatımda hiç görmemiştimdi.

Üst Alt