Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nörojen mesane %40, böbrek için %10 verildi. Skolyoz ve kolestrol..?

Danua.

Üye
Konular
106
Reaksiyonlar
2
Daha doğrusu başladım.Şu ana kadar üroloji nerojen mesaneye %40 verdi , nefroloji böbreğe %10 verdi. Toplamı ne olur
?
Ayak ve skolyoz rontgenleri çekildi. skolyoz rontgen raporunda "Dorsolomber bölgede açıklığı sola bakan skolyoz saptanmıştır.
L5-S1 Disk mesafesi daralmıştır." diyor skolyoz yüzdesi yok normal mi rapor için ?
Daha ayagı ve ekg yi almadım.
Dahiliyeci kolestrolüm olup olmadığını sordu var dedim kan tahlili verdi , kolestrolden de %10 alınabiliyor , tırnagında bile bir şey varsa söyle dedi normal mi ?

Diğerleri netlik kazanmadığı için birşey diyemeyiz ancak şu anda verilmiş olan oran 40+10= %46 yapar.

Bende norejne mesaneyim tek böbrek var ama &76 verdiler 2 yıl süreli verdiler. ama itiraz edicem sürez oması için

Raporunuz vergi indirimi için ankaraya gitti mi?

benim kan tahlillerimde glukoz hep yüksek çıkmakta. en son tahlilimde 106 çıktı. herhangi bir ilaç kullanmıyorum. buna bir oran alabilir miyim acaba?

Dauna, sizin kolestrol kaç çıkıyor. benim total kolestrol 15 gün önceki tahlilde 240 çıktı.

kolestrol için mi %10 verdi. kaç çıktı kolestrol. ilaç kullanıyor musunuz? ve hangi hastaneye gittiniz?

272 , raporum var , osmaniye polikliniği

anladım. benim total 240 ama hdl ve ldl normal olduğu için doktor ilaç vermemişti. sanırım ben %10 alamam kolestrolden.

Üst Alt