Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nörojen mesane için İzmir'de veya GATA'da ürolog önerileriniz..?

soundwave

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar son 2yıldır bu rahatsızlık hayatıma girdi. teşhis konulduktan sonra dr.um bir dizi test yaptı ama denediği yöntemler ve testlerle bir sonuca ulaşamadık. şimdi böbreklerime sürekli idrar kaçırıyorum, sancılanıyorum, canım o kadar acıyor ki... Allah rızası için bana bu işi sonuçlandıracak bir dr önerir misiniz? acil yardıma ihtiyacım var lütfen

istanbul a git kardeş çapa tıp fakültesine

ÇAPA'ya giderim ama işlemler seri bir şekilde yapılıyor mu? bildiğim kadarıyla kalabalık nedeniyle çok geç aralıkla randevu veriyorlar, ben de iş yerinden izin alamıyorum. mümkünse dr ismi verebilir misiniz? çok teşekkürler.

istanbula gidemeyeceğim. arkadaşlar izmirden bana yardımcı olacak dr önerecek kimse yok mu? vardır yahu lütfennn

Var mı arkadaşımıza doktor önerebilecek birisi?

sayın oturan boğa bendede spastik tip nöröjen mesane var yanlız TAK felan nedir bilmiyorum spastik tip NM dede TAK varmı ayrıca sizce özörlülük oranım nedir spastik tip NM den rapor alanlar oranları yazabilir mi acaba saygılar sunarım hepinize

yardımcı olmayan arkadaşlara da teşekkürler :confused::mad: izmirden 2 dr buldum arkadaşlar yarın randevu alacağım. prof dr ahmet çağ çal ve prof dr osman gürhan günaydın. ikisini de öneriyorlar. bilen arkadaşlar sizin de önerilerini alayım lütfen hangisine gideym????

soundwave;

Ben 19 yıldır gidiyorum orhan ziylan bazı günler hizmet hastanesinde

Üst Alt