Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nörojen mesane olup rapor alan var mı bu yıllarda?

ergal81

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba 23 yaşındayım üniversite mezunu bir erkeğim.10 yıldan fazladır tak(sonta) kullanıyorum.Staj yaptığım bankada bana rapor almalısın yoksa burada bir daha çalışamazsın bu hastalıkla dediler.Onlara bir zararım yoktu fakat sontayı anlatınca böyle bir tepkiyle karşılaştım ve araştırmaya başladım.Eskişehir Osmangazi üniversitesi tıp fakültesine başvurdum.Ürodinami yapıldıktan sonra rapor belli olur dediler.Yakın dönemde bu hastalıktan rapor alan oldu mu?% 40 üstü almam için ne olması gerekiyor ?

En az 40 alırsın yanlız osmangazide urodinami başlamamış ne zaman başlayacağı da belli değil ara sira sorman gerekiyor bende beklemedeyim geçmiş olsun

Malesef bende norejen mesane hastasiyim 5 yildir tak sonda yapiyorum rapor oranim yuzde 60

Ahmet bey yorumunuz için teşekkür ediyorum.Ben bugün hastanedeydim dediğiniz gibi ürodinamiyi bekliyorum.

Teşekkürler yorumunuz için yunusbey acaba ürodinamiden sonra başka bir tahlil yaptılar mı size? ve ürodinamide neye bakıyorlar tam olarak?Ben en son girdiğimde idrar kesem kaç litre alıyor diye bakmışlardı.

Nörojenik Mesane Özür Oranı ve Diğer Hastalıklar

Merhaba Parkinson hastası annem için Nöroloji yüzde 76 özür oranı verdi. Hastalıktan dolayı idrarını hiç tutamıyor bir yıldır bez kullanıyor yetistiremediği için tuvalete gidemiyor. Gece uykusunda da yaptığının farkında olmuyor. Doktor mesane için özür oranını Üroloji verecek dedi.
Kardiyoloji koroner arter hastası anjiyo sonucu damarın birinde yüzde 40 tıkanıklık ve bir damarda da plak oluşumu var. İdame ilaç tedavisi.
Hipertansiyon ve hiperlipidemi raporu var.
Hafif skolyoz ve iki üç tane bel fıtığı var mr görüntüleri e nabizda mevcut fizik tedavi almıştı acaba Fizik Tedavi kas iskelet tablolarından oran verir mi? Bu hastalıklarla yüzde 90'a ulaşabilir miyiz?

60 oran kesin,aynı hastalıktan bana verilen oran o,sadece nörojen mesaneden maksimum verilen puan 60 tır,Bilginize,

60 oran aldım

oranın maksimum 60 olur hemen engelli erkenemeliliğe başvur benim yaptığım hatayı yapma 12 yıl sonda kullandıktan sonra başvuru yaptım kesin emekli olursun kardeşim,,,

nörojen mesane ve tak kullanımından 2017 yılında %68 aldım.

Üst Alt