Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nörojen mesane ve fizik tedavi için hangi oranda rapor verilir?

Mahir.63

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İdrar hastasıyım yaklaşık 4-5 yıldır bu hastalık var bende 3 yıldır da sürekli kontrollü tedavi oluyorum geçen urodinami testi yaptım idrarın yarısını yine bosaltamadim içinde kalmış sonra belli bir saatten sonra kacirdim
2.bunum özür oranı kaçtır daha önce 20 almistim

Rapor için başvuru yaptım ftr ci bazı şeyler yazmış acaba ne anlama geliyor bilen biri yardımcı olabilir mi yazı şu; SOL TA 3/5 ENL VE EOL 1/5 uzun mesafe
1 başta+Ağı birde bunun özür oranı ne olur

Ağı yerine (AFO) olacakti

Ben nörejenik mesane hastasiyim oran 60 iste yuzde 20 den basliyo gerisini bilmiyorum gecmis olsun acil sifalar

Bana kac oran cikar

Hocam merhaba inşallah sizi rahatsız etmedim size bir sorum olacaktı cevaplarsaniz sevinirim geçen heyete girdim de bazı veriler yazılıyor veriler aynen şu şekilde idi
KES G sol TA 3/5 EHL ve SOL 1/5
uzun mesafede baston+AFO ( buna kaç oran gelir)

Merhaba

Geçmiş olsun. Düşük ayak var sizde galiba. Yürüyüş modeli, düz zeminle sınırlı destekle tablo 4.1 e göre % 40 olur. Bende de aynı durum var. 4.1 e göre % 40 aldım diğer arızalar hariç. Başka hastalığınız varsa; tansiyon, fıtık veya başka bir hastalık onlarda ilave our Balthazard formülü ile ilave edilir.

Teşekkür ettim evet bel fıtığı ameliyatından dolayı 3-4 yıldır düşük ayak oluşmuş bende yani sakatim.suan ayrıca üroloji den de doktorun %25 verdiğini gördüm ama bu verilerden bişey anlamadım %40 ve üstü olur mu acaba

Üroloji bellimi bükmus çok çekiyorum ordan Allah yardımcımiz olsun

iki defa amaliyat oldum aktif mesanede.heyete girdim 15 verdi dr.3amaliyati olacam 2016 trafik kazası geçirdim Dr oradan kaynaklı sinir den olabilir dedi.buradan hem sinir hem mesaneden oran alabilirmiyim

Üst Alt