Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nörojenik mesane için doktor tavsiye eder misiniz?

Batliatli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle forumdaki herkese Allah en kısa zamanda şifa versin.

Ben 2013 yılında omurilik tümörü ameliyatı oldum. Sonrasında fizik tedavi vs.. süreçleri yaşadım şuan yürüyebiliyorum bazen dengemi kaybedip düşecek gibi olsam da.

Son zamanlarda özellikle 2017den beri nörojen mesane sıkıntısı yaşıyorum. Tak kullanıyorum.
Geçen hafta izmirde bir prof a tavsiye üzere özelden muayene oldum. Ürodinami yapıldı geçen seneye göre mesane basıncımın hala yüksek olduğu söylendi biraz da nasihat etti ve beni yolladı.

Şu an İstanbul'dayım burada bir dr arıyorum kendim Tokat'ta yaşıyorum.

Bu derde yardımcı olacak bir dr önerirseniz çok sevinirim.

Prof dr Murat Dayanç var. Ankara da. Bir araştırın isterseniz

Batliatli

Doğrusu ya nörojen mesanede özel bir doktor da bişey diyemez. İç basıncı düşüren ilaçları deneyip kendiniz için en etkili olanı bulacaksınız, çok zorlanırsanız botoks yaptıracaksınız o kadar.

İdrar hastasıyım yaklaşık 4-5 yıldır bu hastalık var bende 3 yıldır da sürekli kontrollü tedavi oluyorum geçen urodinami testi yaptım idrarın yarısını yine bosaltamadim içinde kalmış sonra belli bir saatten sonra kacirdim

iyi tedavi yöntemi nasıl olmalı

Merhaba, doğuştan nörojen mesane hastasıyım. Yıllardır da bununla mücadele ediyorum. 45 gün önce mesane büyütme ameliyatı oldum ve çok şükür herşey yolunda. Ara kaçaklardan ve gece kaçırmalarından kurtuldum. Eğer hala doktor önerisi istiyorsanız samsun omü doç. Dr. Kadir önem derim kesinlikle, yıllardır doktorlara aşina biri olarak böylesiyle karşılaşmadım. Engelli hastalarından ücret almıyor. Gösterdiği ilgi ve özeni özel bir hastanede milyarlarınızı verseniz göremezsiniz.

Üst Alt