Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nöroloji oran vermiyor. Nereye şikayet etmeliyim?

storm1974

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
saglık kurulu için nörolojiye başvurdugumda doktora şikayetlerimi ve ilaç raporlarımı gösterdim.nöropatik agrı,huzursursuz bacak sendromu,migren,
vertigo,beyin çınlaması şikayetlerimi anlattım.dinlemedi bile bunlara oran yazılmaz felç ol öyle gel dedi.2 hastanedede aynı şeyleri söylediler.
gerçekten böylemi ya da nereye şikayet etmeliyim.

Günaydın,

Geçmiş olsun. Arkadaşım migren herkeste var! Bende de var ama migreni raporuma dahil etmediler migreni bırak tümörü bile dahil etmediler.
Çünkü tümörlerimin her olduğu yerde bir vücut problemi yok.
Tümörlerden kaynaklı baş dönmelerim artı yürürken bazen denge bozukluklarım oluyor bunun için de oran yok
Sadece işitmem için oran verildi.
Kulaklarımda felaket çınlama var onlar da kaile alınmadı.
Yani sendeki her şey bacak sendromu hariç bende de var ama onlar sayılmadı.
Senin düşüncene göre romatizması bile olana engelli raporu verilmesi gerekir gibi bi şey oldu.
Zaten 2 hastane de aynı sonuca vardıysa ikisi de mi yalan söylüyor?
İçin rahat etmediyse başka bir hastaneye git, eğer hala da tatmin olmadıysan İl Sağlık Müdürlüğüne şikayette bulun.
Sonuç alamazsan da ya razı ol ya dava aç.
Sağlıklı olmak sağlıksız olmaktan her açıdan daha iyidir.

teşekkürler gül hanım sizede geçmiş olsun ..
aslında ikidir hastanelerde %30-%38 arasında raporla kaldım.bu son hakem hastane yine aynı oranlar, ne özürlü olduk nede saglam ..astım %20,hipertansiyon%10 işitme kaybı%12 psikiyatri oran yazmıyor tedavi takip uygundur yazmış. gastrolojiyi bekliyorum huzursuz barsak sendromu var ..

Huzursuz bacak sendromundan da % 10 verirler, toplamda % 43 yapar.

engelli raporu sizin ihtiyaç duyduğunuz orana göre değil hastalığınıza göre verilir aynı kökten kaynaklanan kırk dert sıralamayla bu işler olmaz ha olur derseniz o zamanda benim gibi engellilere devlet nasıl oran verecek sadece bacak kısmında olanlar huzursuz bacak, sancılı kasılma, uzun süreli titreme, şiddeti değişmekle birlikte sürekli ağrı, ayak ve bacakların devamlı su toplaması vs.. devlet bunlara ayrı ayrı oran verse benim toplamım %300 civarına gelir bütünü 3e katlayan oran olurmu ayrıca geçici rahatsızlıklar içinde rapor peşinde koşmaktan vaz geçin komik oluyorsunuz bu sitede reflü için rapor almaya çalışanı dahi gördük sizleri görünce aklıma askerde çürük almak için psikiyatri koridorlarını aşındıran erler geliyor duvarlar üstüme geliyor komutanım;)

kulağıma su kaçtı rapor
elime diken battı rapor

devletin tanıdığı hakları kötüye kullanmaya teşebbüsss..

teşekkürler

arkadaşlar ben raporu keyfimden almıyorum..
askerdende kaçmadım doguda yaptım bizzat çatışmaların içinde..
20 yıldır özel sektör çalışanıyım vergimi devletime peşin peşin ödedim.
özürlü olmak bir hak ve ayrıcalıksa ben istemiyorum o hakkı bana saglıgımı verin..
elbetteki devletin bana verdigi bir hak varsa tabiki tüm haklarımı kullanacagım..

ayrıca iş yerinde patrona dur bi daralmam geçsin,çarpıntım dursun,tansiyonum düşşün, dersen kapıyı gösteriyorlar..mantık ya saglamsın ya çürük ben arasattayım ..yinede yorumlarınız için teşekkürler..

demirci arkadaş akciger,kalp,hipertansiyon ,kulak aynı organlarmı.. ve rahatsızlıkları geçiçimi zaten devlet şüphelendiginde yeni rapor istiyor.yada süreli veriyor raporu..

arkadaş devlet senden akıllı ,grafik,labaratuvar sonuçları,röntgen hepsini bi tamam istiyor. doktor zor durumda kalmamak için kılı kırk yarıyor.vermesi gerekeni bile
eksik veriyor.

kelebek hanım nöroloji oran vermiyor huzursuz bacak sendromundan başka bölümmü veriyor acaba ne yapmalıyım..

Üst Alt