Merhabalar;
ÖTV indirimli araç alınabileceğini şans eseri internette araştırma yaparken öğrendim. 5 yılldır yatalak olan babaannem için hastaneden rapor çıkarttırma başvurusunda bulunduk ve % 100 gibi bir rapor çıktı.
Tip II diyabetes mellitus %20
Hipertansiyon %10 Bu ikisinden %28 oran
Sol femur fraktürü opere edilemiyor. İmmobilizasyona bağlı generalize kas güçsüzlüğü Bunda bir oran yazmıyor
Yatağa bağımlı hasta demans Bunda %96 oran
İleri düzey demans. Bilinç açık kooperasyon yok. IR+/+ KR+/+
Üste ekstremite ve alt esktremite kontraktürüne bağlı hareket yok BBT:
Kortikal atrofi, sağ vasküler enfarkt Bunda da %90 Yazıyor.
ve %100 gibi bir sonuç çıkıyor.
Bugün araç alımı için bir bayi ile görüştüğümde raporda Nörolojik bir oran olduğu zaman vasi tayini gerektiğini söyledi.
Bu konuda izlemem gereken yol hususunda bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Saygılarımla....
ÖTV indirimli araç alınabileceğini şans eseri internette araştırma yaparken öğrendim. 5 yılldır yatalak olan babaannem için hastaneden rapor çıkarttırma başvurusunda bulunduk ve % 100 gibi bir rapor çıktı.
Tip II diyabetes mellitus %20
Hipertansiyon %10 Bu ikisinden %28 oran
Sol femur fraktürü opere edilemiyor. İmmobilizasyona bağlı generalize kas güçsüzlüğü Bunda bir oran yazmıyor
Yatağa bağımlı hasta demans Bunda %96 oran
İleri düzey demans. Bilinç açık kooperasyon yok. IR+/+ KR+/+
Üste ekstremite ve alt esktremite kontraktürüne bağlı hareket yok BBT:
Kortikal atrofi, sağ vasküler enfarkt Bunda da %90 Yazıyor.
ve %100 gibi bir sonuç çıkıyor.
Bugün araç alımı için bir bayi ile görüştüğümde raporda Nörolojik bir oran olduğu zaman vasi tayini gerektiğini söyledi.
Bu konuda izlemem gereken yol hususunda bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Saygılarımla....
Son düzenleme: