Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nörolojik mesane olan kızım için Evde Bakım aylığı alabilir miyiz?

enjii

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyiy akşamlar.5buçuk yaşında kızım var.4 senedir hastanelerdeyiz.tam bir teşhis konmadı ama nörolojik mesane diye teşhis adı koydular.1.100 aylık alıyorum..yüzde 68 özürlü raporu aldık.her ay hastane kontrolu var.bakım parası nasıl alabiliriz....allah herkese şifa versin

KKELEBEKK teşekkürler bu gün sosyal hizmetlere gittim ağır özürlü olmadığı ve süreli olduğu için yardım alamayacağımı söylediler 2022 yasadan da çalıştığım için faydalanamayacağımı söylediler peki ben sadece vergilerdenmi faydalanacağım başka hiç bir şekilde herhangi çare yokmu mesela yeni bir rapor! ve bu arada
, araç alırsam vergi indirimi olabilirmi? teşekkürler yardımlarınız için

% 50 ve üzeri 'ağır özürlü' ibareli yeni bir rapor alabilecekseniz olur tabii ki, araç alımında ÖTV'den muaf olmak için % 90 ve üzeri olması gerekir rapor oranının..

yani benim elimdeki bir keğıt parçasından ibaret ve hiç bir işe yaramıyor peki yüzde 68 özürlü bu rapor ne anlama geliyorki saçma değilmi yani bu rapor hiç bir işe yaramıyor

Üst Alt