Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nöromüsküler Hastalıklarda tanı sonrası sürece dair anket çalışması

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Nöromüsküler Hastalıklarda
TANI SONRASI Süreçlerin yönetilmesinde roller
ve
HEKİM SORUMLULUĞUNA Hasta bakışı
ANKET çalışması

Anket çalışması, KASDER Hasta-Gönüllü Ağı çalışması olup sonuçları,
Türkiye Kas Hastalıkları Derneği tarafından, 4-9 Aralık 2010 tarihinde Antalya da gerçekleşecek olan
46. Ulusal Nöroloji Kongresi'nde sunulacaktır.
Katılımınız için şimdiden çok teşekkürler.

Katılmak için lütfen tıklayınız :
Nöromüsküler Hastalıklarda TANI SONRASI Süreçlerin yönetilmesinde roller ve HEKİM SORUMLULUĞUNA Hasta bakışı ile ilgili ANKET çalışması

Anketi hazırlayanlara tşkler inş hayırlısı olur sonuçlar açıklanınca bizimle de paylaşırsanız seviniriz.......

ben antalyadan katılacam bu kongreye.ilk defa bu kadar noroloji uzmanı hekimle birlikde olacam.siz dosltlardan ricamız.lütfen ankete katılın.anketin amacına ulaşması için çok katılım şart .sonuçda hepimiz yaşadıgımız durumu yansitacaz.
şimdiden herkese kolaylıklar diliyorum.saglikla saglicakla

Yaşadığımız sorunları belirtmemiz çok önemli bizler için , bunları duyurmalıyızki bize cevap verilsin ankete lütfen ilgi gösterin bakmakla kalmayınki; sorunlarımız çözülsün herkese sevgi ve teşekkürler

Soorun yaşayan arkadaşlar yorum bırakırlarsa kendilerine destek olalım.
Umarım üşenmeden sonuna kadar gidrsiniz. Böylce hep birlike
birlikte yaşadığımız sıkıntılara yönelik bir veri oluşturma fırsatına destek vermiş olacaksınız zaman ayırmaya değen bir konu bu[FONT=Times New Roman][SIZE=3]…[/SIZE][/FONT]

Anketleri sevmem. Son zamanlarda gelen anket doldur kazan maillerinden de bıktım ama bir şeyler kazanırız belki diye (maddi değil tabiki)dolduruyorum bu anketi. ;)

anketi doldurdum fakat onaylamıyor.
halbuki tüm soruları cevapladım.
22,soruyu yanıtlayınız uyarısı veriyor. ( cevap şıkkını yapmam rağmen )

İlginiz için teşekkürkler öncelikle.
*22. Hastalığınızla ilgili doğru bilgiye ulaşmak için kullandığınız yöntemleri değerlendiriniz. Diye souyor orada.
Bütün şıkları yanıtlmanız gerekiyor.
Bilgi almadığınız kaynaklar için hiç bir zaman diyebilirsniz örneğin. Zor gelebilir ama güzel bir çalışma ve güzel amaçlara hizmet edecek bir çalışma.
Sorduğunuz için ayrıca teşekkürler..

erva18;
Tabiiki paylşırz..
Sevgler...

çok kişi tarafından katılım olması gerekiyorki.degerlendirilsin çalişmalar.
lütfen ; bu hepimizi ilgilendiriyor.
çalişmalarınızda başarılar.

hayırlı olsun parapleji 27, düşle..umarım arkadaşlarınızda bunun önemine inanarak katılır

hasta ve hasta yakınıda doldurabilir anketi.soruları biz kendimiz hazırladık.uzman hekimlerde düzenleme yaptı
herkese kolay gelsin

hasta yakınıda doldurabilir.az kaldi arkadaşlar lütfen bitirelim.

Kardeşim için de yarın bir tane doldururum. Tabi ki onun hayata şuursuz bakış açısından. ;)
Aslında ankete ailenizde kaç kas hastası var diye bir soru daha eklense daha iyi olabilirdi.

hasta yoksa okuyan,hasta yakınıdami yok.haydi arkadaşlar .

Evet arkadaşlar birşeylere sahip çıktığımız sürece değişim mümkün. Biraz zaman ayırın lütfen ankete...

ebediyata;

Evet Edebiyata bu güzel bir soru olurdu cidden. Çok kısa zamanda hazırlandı bu çalışma. Daha geniş zamanlarda yapacağımız çalışmalar için kullanılabilecek bir soru bu...Katılımın için teşekkürler...

son 4 kişi daha yapması gerekiyor.şimdiden çok teşekküler ediyorum .emegi geçenlere ..

46.Ulusal Nöroloji Kongresi'nde sunulmak üzere hazırlanan Nöromüsküler Hastalıklarda TANI SONRASI Süreçlerin yönetilmesinde roller ve HEKİM SORUMLULUĞUNA Hasta bakışı ile ilgili ANKET çalışması başarı ile sonuçlanmıştır...

Katılımcı olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz...

İnş hakkımızda hayırlısı olur Allah kolaylık versin emeklerinizi boşa çıkarmasın......

Üst Alt