Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Noropati ilaci ve antidepresan kullanıyor olmam ehliyet yenilememe mani sayılır mı?

Tip1diyabet

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
Ilk defa rapor basvurusu yapacagim. Endokrin/fizik/ortopediden vebelki gogus hastaliklarindan oran alma ihtimalim var. Ancak bunlarim disinda noroloji ve psikiyatriden oran almak istememe hakkim var mi noropati ilaci ve antidepresan kullaniyorum fibromiyalji ve noropati tanilari var sistemde. Bunlar ehliyet yenilemede sorun cikarirsa endisem var. Dr sistemden bakarsa ya da bize sordugunda bir sorunum yok desem bu sefer ben suclu duruma duserim gibi geliyor. Yanlis mi dusunuyorum bilemiyorum.

Tip1diyabet

Sistemde çıkmaz ama siz rapor için başvurduğunuzda bir beyana imza atarsınız. Bu beyanda "xxx hastalığım yok" dersiniz.

Ama zaten kullandığınız ilaçların sürücü olmaya mani bir yanı yok ki.

Tesekkur ederim cevabiniz icin. Bu 2015 te cikan gazete haberleri ve resmi gazeteden bolumlerden biraz kafam karisti acikcasi. Is bulabilmek icin ugrasirken eldeki haktan olursam diye.

merhaba fibromiyalji için kullanılan lyrica ve benzeri ilaçlar yeşil reçeteli oldu nasıl bir yol izlenebilir ehliyet alırken?

Üst Alt