Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nöropati olan kim var?

leventdkm

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Nöropati hastalarının sayfası olsun istedim:)

Merhabalar Levent bey,
Ben bir senedir polinöropati hastasıyım. Morbid Obezite ameliyatı geçirdikten sonra beslenmem azaldıgı için 52 kilo verdim ve zamanla ellerimde ayaklarımda ve kaslarımda güçsüzlük başladı. İlk gittiğim doktor vitaminsizlikten dolayı dedi ve 1 ay serumla vitamin takviyesi aldım hastanede. Daha sonrasında geçmediği için başka bir nöroloji doktoruna gittim ve MS başlangıcı dedi psikiyatr klinigine yönlendirdi beyin emarı omurilikten sıvı alınması gibi bir cok tahliller yapıldı daha sonra polinöropati teşhisi konuldu. Cymbalta ve Pexola ilaçlarını kullandım 6 ay kadar ellerimdekı uyuşukluk geçti ayaklarımdada kuvvet var kaslarımda gayet gücü yerinde fakat ayaklarımda inanılmaz bir hassasiyet var. halıda yürüyemiyorum, ayaklarıma el sürüldüğü an canım acıyo. Doktoruma kontrole gittigimde de bu rahatsızlıkları söyleyince İVİG tedavisi önerdi ve bi devlet hastanesine yönlendirdi. Özelde bu tedavinin çok pahalı oldugunu söyledi. İVİG tedavisinde hastaneye yatmak gerekiyomuş sanırım. bu konuda bilginiz varmı ?

leventdkm

Gecmis olaun ben ye i yakalandim bu hastaliga iving baslayacgim ama saglik bakanligi sorun yaratyomus sanirim bunun icin recetemi istelemdim daha

deryaylmaz

Gecmis olsun bende obezite ameliyati oldum norapatiye yakalandim ayaklarim sizliyo yaniyo peki sizin ms hastaligini yanlismi solediler

Ben yeni yakalandim bu hastaliga iving verdi dr ama saglik bakanligi yeni duzenleme yapmis sikinti yasanyo alamiyorz

Bende obezite ameliyati oldum ayni dertten muzdarbiz bende denge sorunu var gucsuzluk sivi alindi benden beslenmeye dayali oldgu cikti kullandgnz ilaclar fayda ettimi nasil oldunuz simdi

Nöropatik ağrılarda thooactazide 600mg ilaç var bir dönem dayanılmaz ağrılarım nedeniyle 3 -4 ay kullandım çok iyi geldi bunu ilacı bana fizyoterapist önermisti nörologda yazdı heyet raporuyla kullandım sabahları aç içiyordum çok şükür nöropatik ağrılarım kalmadı diyebilirim

Asanur,bendede nöropatik ağrı ve yanma var dr,bana 150 mg lycra verdi onu kullanıyorum,bu ilacin tedavi etme özelligi yok,uyuşturuyo,fakat senin ilaç tedavi amaçlı sanirım,doktor acaba bana bunu niye verdiki acaba

senin bu kullandığın ilacı doktoruma ben tavsiye edeyimmi,kullana bilirmiyim diye.

asanur benim teşhisim nöropati değil geçirdiğim kazaya bağlı sinir kesilmesi ve ameliyatlarımdan sonra nöropatik ağrılarım uzun süre oldu gabateva 800 3×1 kullandım en son fizik tedavi olurken fizyoterapist önerdi zaten kolum uyusuktu elektriklenme tarzı ağrı kasılmalarım oluyordu şimdi çok şükür iyiyim ilacın adını yanlış yazmışım thioctazide 600 mg bu ilaç ayrıyeten şeker hastalarının nöropatik ağrılarında da kullanılıyor doktorunuzla görüşün ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim

Üst Alt