Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nöropati tedavisinde gelişme var mı?

Sculptor

Yasaklı Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
nöropati hastasıyım. bildiğime göre kas hastalığının bir kolu olan bu hastalık ve kas hastalığıyla ilgili araştırma hiç yapılmıyormuş ya da çok az yapılıyormuş. el, ayak ve vücutta uyuşmalar oluyor. doktor "yapacak bir şey yok, bol bol proteinli yiyecek yesin, spor yapsın" v.s.. diyor. spor ve gıda konusunda elimden geleni yapıyorum. doktor "elinden geleni yapmış" diyor. bu hastalıktan dolayı kulaklarımın sinirlerinede vurduğu için az çok duma kaybı, çınlama ve gelen kelimeleri ve cümleleri anlayamama gibi olumsuzluklarda oldu. bu şekil devam etmeye razıyım; yalnız ilerleme oluyor gibi hissettim. kulaklarım konusunda çok zorlanıyorum. elden ve ayaktan düşmekten korkuyorum. geçen sene işe girdiğimden dolayı, bogazıma ve spora pek ilgi gösteremedim. var mı bir gelişme bu hastalıkla ilgili?

hangı hastaneye gıdıyorsun ve nöropatinin bır cok ceşiti var ve tam tanı ney

uyuşma var. el ve ayak parmaklarında az eğrilik. hastane ne fark edecek ki. hepsi aysını diyor. sadece nöropati diyorlar.

bende bu hastalıkla boğuşan biriyim,tüm vücuduma yayıldı sızılar.yapacak bir şey yok demelerinden artık bıktım ve bıraktım ucunu, devam hapa oda biraz azaltıyor sızıyı,ev anlamaz derdini, ortam anlamaz,kendi içime döndüm,buradan bakıyorum bir gelişme varmı diye.gecmişolsun arkadaşlar

merhaba aslantürk 12 yıldır nöropatiyle yasamaya çalışıyorum. ilk başlar da ben de sizin gibi bulduğum her tasa baş vurdum. baktım ki olacak gibi değil kendimi meşgale yaratarak bu durumu lehime çevirmeye çalışıyorum.maalesef sızılar ,iğne batmaları devam verilen tek ilaç neovrontin o da bir sürü yan etki. ben bu alanda calısan bır cok ünlü dr ye gittim.sizin şanssızlığınız diyorlar . allah beterinden korusun.kendinizi mümkün olduğunca hareket ettirin ellerinizi ve ayaklarınızı .allah yardımcınız olsun .selamlar

arkadaşlar bana göre nöropati dr,si prf ersin tan derim,hepınızın allah yardımcısı olsun,bende noropati hastasıyım

hepimize ve herkese geçmiş olsun. bana ilaç vermediler. inş. ilerlemez. bol proteinli gıdalar yiyin, boğazınıza bakın ve vücut geliştirme sporu yapın. ben etkisini gördüm. elde sıkılan toplar var. onları sıkın. oyun hamuru var. onlarla hamur yoğurun. el, parmak ve bilek çalıştırmış olursunuz. bacak hareketleri yapın. ömür boyu spor yapmamız zorunlu. düzenli spor yaparak vücut geliştirmek etkili sonuç. uyuşmayı azaltıyor. hatta unutturabiliyor. bol bol vücut germe hareketleri yapacağız. su içmeden duramıyorsak bunlarda zorunlu. bu hastalıkta kendimizin doktoru olmak zorundayız. internetten az çok baktığıma göre araştırmalar yapılyormuş. kök hücre diyorlar ama hastalığa göre değişiyor mu bilmiyorum. Allahtan şifalar dilerim herkese.

tedavisi yok olmasınında şimdilik imkanı yok örnek kabloyu fişe takıyorsun kablonun ucunda ampul var eletktik var ama ampul yanmıyor çünkü kablo yanmış . hastalık yılı geçtiyse hiçbir ilaç neurotin nepitin alyse tiopati hiçbiri tedavi etmiyor bilakis bagımlılık yapıyor içmezsen uyuşturucu krizine girer gibi krize giriyorsun ,ilaca başlamamak daha iyi . şekerini düşürecek bol bol spor yapıp proten alacaksın.

Üst Alt