Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nöropati teşhisi ile hangi oranda rapor alabilirim?

mehmet sekmez

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba, genetik kaynaklı nöröpati teşhisim var ve tedavisi yok. rapor alabilirmiyim ve oranı ne olur. el ve ayak da kısmı his kayıplarım ve uyuşma oluyor. toparlaması 1 ay sürüyor 1 kg luk bir poşet bile taşısam parmak uçlarım uyusuyor ve 1 ay sonra geçiyor

Elde kemiklerim agriyor bilek kısmında. ayakta ise şiddetli bir şekilde yanma var, agri ise akşamları hissediyorum.

Herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz?
Bende nöropati hastasıyım.

Lyrca 75 yazdı ama mideme dokunuyor içemiyorum
Ağrıları rahatlatir zaten sadece

Ben 2012 yılından beri Lyrıca 300mg,contramal 100mg kullanıyorum ikisi de vücudum ilaçlara alıştığından olsa gerek ağrılarımı kesmiyor özellikle lyrıca bildiğiniz gibi yeşil reçete kapsamında uyuşturucuya özelliği olan bir ilaç, bana bu ilacı 2012'de nöropatik ağrıda bu ilaçtan başka dünyada daha tesirli mevcut değil demişti nöroloji uzmanı, gerçekten öyle mesela contramalde yeşil reçeteli ve kanser hastaları kullanıyor. Her ilacın yan tesirleri kişiye göre değiştiğinden, siz doktora durumunuzu anlatıp bir mide koruyucu yazdırabilirsiniz bir de lyrıcanın dozunu fazlalaştırabilirsiniz.
Allah şifa versin.

Evet bende de faktör 5 mevcut rapor oranım %73

arkadaşlar geçmiş olsun bende herediter nöropati var 5/6 yıl önce başladı el ayakda his kaybı tökezleme denge de duramama bu rahatsızlıkları olan hastalara eğer arac ehliyetiniz varsa hastanedn otv indirimli arac için heyet raporu alırsanız otv indirimli araç alabilirsiniz bilginize 1 yıl önce aldım aracımı bu hakdan yararlanın rapor en az 100/40 ve dercesine göre değişiyor 40 ve üzeri raporlarda erken emeklilik hakknızda olabilir sgk raporu bakması gerekir bilgi olsun

joker66

BANA NOROPATİDEN sadec yuzde 5 verdıler raporda aynı sıkayetlerım oldugu halde

Heretider nöropati degil o zaman, heretider nöropati kalıcı ve genetik oldugu oldugu için fazla veriliyor rapor

MERHABA, ÖTV SİZ ARAÇ İÇİN AYRI ERKEN EMEKLİLİK AYRIMI RAPOR ÇIKARTMAK LAZIM, BENDE HEYETE BAŞVURACAGIM

Bizar34
benim rahatsızlıkda polinöropati ancak çok çeşitleri var herediter dediğimiz kalıtsal tedavisi olmayan tek başına ayakta sabit duramıyorum desteksiz bastonsuz düz yolda yürüyemiyorum merdiven inip çıkamıyorum kapı eşiğinden bile geçmekde zorlanıyorum
hastalık derecesi oranı hastadaki belirtiler farklı oran farklı olur

mehmet sekmez
hastaneden alacağınız rapor hepsini karşılıyor (otv siz araç için ortopedik rahatsızlık açıklama kısmında sadece hareket ettirici aksamda otomatik araç kullanması gerekir ibaresi yazılması gerekir ..emeklilikde ise rapor oranı en az 100/40 ve üzeri şartdır )

Üst Alt