Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nöropati ve diğer hastalıklarla hangi oranda rapor alabilirim?

kadircılız

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba, heyete girdim tip2 den endokrin 20, nöroloji nöropati 10, dahiliye hiperlipidemi 10, üroloji 5 puan verdi, göz diabetik retö. yazıyor ama oran vermiş mi anlıyamadım, fizik tedavi de birşeyler yazmış puan verdimi bunu da anlayamadım.
Şimdi üstadım, 45 raporum var balzat ta kaça düşer, ayrı ayrı yazıp hesaplayınca 38 küsür yapıyor,
Nöropati olduğu için endokrin ve nöroloji tek hastalık mı değerlendiriliyor mu,
Burayı anlayamadım, şimdiden teşekkür ederim.

@kadircılız, Geçmiş olsun,

Endokrin ve nöroloji bölümleri hastalıklarınız için puanlama yapmışlar. Tek hastalık olarak değerlendirme yapmayacaklar.

Göz ve Fizik Tedavi bölümünden oran verilmemiş ise, yazdığınız oranlara göre raporunuz %38 olarak çıkacaktır.

Bazı doktorlar oranı sisteme yazabiliyor. Öyle bir durum olduysa Göz veya Fizik Tedavi bölümünün herhangi birinden 5 puan almışsanız eğer %40 ı geçerseniz. İyi Günler.

@kadircılız, Sonucu beklemekten başka yapacak birşey yok gibi. Ek olarak bir 5 puan gelirse %40 geçilir.

%38 olarak sonuç çıkarsa 1 ay içerisinde rapora itiraz etme hakkınız var.

Üst Alt