Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nöropatik ağrı hastası olanlar var mı?

Shifa71

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Nöropatik ağrı hastası olanlar var mı?

Sağ bacağımda üst seviyede var lyrica kullanmaktan başka çaresi yok malesef :(

Bende de var neurontin 600 e çıktım soğuğa karşı dikkatli olmalıyım ayrıca lioresal kullanıyorum bu ağrı fena ya

Bende de nöropatik ağrı sizde hangi türü var ve kullandığınız ilaçlar nelerdir

asanur...daha evvel yazmıştım size...ben de beyin kanamasına bağlı var 2 senedir sol kolumda,perge 2x75 ve duxet 30 mg ayrıca citoles 20 mg kullanıyorum...perge özellikle yanmalarıma çok iyi geldi ama elektrik çarpa hissi halen devam ediyor kolumu çıplak bir yere değdiremiyorum hemen elektrik çarpa hissi oluyor, sadece bu durum kaldı bende ağrım falan çok olmadı ama yanma çok oldu özellikle soğuk havalarda ve bu hastalık da sıcak iklim daha iyi gibi bence..Duxet de çok iyi bir antidepresan ve ağrı kesici tabi her bünye de aynı etkiyi yapmaz o ayrı konu..herkese geçmiş olsun..

Ttr fab hastalığım var. Ağır nöropatik ağrılar çekiyorum. Benzer durumdaki kişiler iletişim kurabilirse çok sevinirim.

Üst Alt