Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Noterde kimliğimi kabul etmediler!?

ebus.347

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Bugün ben vekalet işlemleri için notere gittigimde kimliğimi kabul etmediler sen bu kimlik pvc kaplama git değiştir dediler neye ugradigimi şaşırdım bu halimle nasıl değiştireyim suan dedim bu benim sorunum değil deyip bağırdı :(

Kimliğiniz çok eskiyse yada tahribat olduysa diyebilirler. başka bir notere gidin...

Halinizde ne var? Kimliğiniz geçerliyse yenisini neden istesinler?

19 gün önce ameliyat oldum is kazasi geçirdim. Sağ elim yok , başka noter hemen hal etti 10 dakika bile sürmedi isim benim anlamadigim o kimlikle her yere gidiyorum ilk kez öyle bir muameleyle karşılaştım kimliğinde 2014 yılında değişti

Bide kimlikte ki resmim kapaliymis diye olmaz dediler hangi devirde yaşıyoruz allah Akıl fikir versin

Ben konuyu anlamadım.
"Pvc kaplama git değiştir dediler" demişsiniz ilk mesajınızda.
Sonraki yorumda kimlikteki foto kapalı olduğu için kabul etmediler demişsiniz.

Pvc kaplama olduğu için kabul etmeme gibi bir lüksü yok zaten tüm kimlikler kaplamalı.
Başka bir sebepten geri göndermiştir sanırım yanlış anlamış olabilir misiniz ki acaba

soğuk mühürü belli değilse pvc kaplama yüzünden ondan dolayıda gönderebilirler

Üst Alt