Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Noterden 5 yılı dolduran engelli aracının engelli şerhini kaldıran oldu mu?

_Songül_

Aktif Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
İyi günler başlıkta belirttiğim gibi engelli aracında böyle bir işlem yapan arkadaşlar oldumu. Bunun ne gibi artısı eksileri var .(Aracım 6 yıl oldu)

Tsi den aparat varsa kaldıracaksın sonra snra sana verecegi kagıtla satıs yapabilirsin

Arabayı satmıyorum böyle bir bilgi paylaşıldı. Daha önce böyle bir işlemi yapan oldumu.

@_Songül_,

Buna gerek yok. Zaten satılabilirlik arık noter ekranlarında otomatik olarak çıkıyor.

ben de içide gizli ayıp bulunan motoru devamlı hata veren yolda kaldığımız peugeot 308 allure 14 aylık aracımızı 5 yıl dolar dolmaz bu işlemi düşünüyorum.motor değişti o gün ve ertesi gün yine çekici çağırdık. ALMAYIN ALDIRMAYIN. yenisi ile değişim bedelsiz olmalı ama soyguncu peugeot bizden 250 bin istedi. diğer sçeenek 5 yıl full servis ama içinde ne var belli değil. onu seçip 3.5 sene sonra bu araçtan direk kurtulak istiyorum.x ve insatgram şikayet dolu .dirke de blokluyorlar. çok cazip fiyatlara düştü AMA ALMAYIN ALMAYIN ALMAYIN.stress hastalıklaaırmı tetikledi kolay mı onca para verildi alındı ...hakkım haram olsun.

@OturanBoğa,
Allah korusun bir kaza olduğunda ÖTV den muaf olmak sigortacılar ağır hasarlarda aracın ödemesini ÖTV düşerek yaptıkları için böyle bir uygulamadan bahsetmişti arkadaş. araç 6 yılını doldurduğundan ÖTV muaf sanırım.

Üst Alt