Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nüfus cüzdanında sakatlık ibaresi varsa ayrıca Özürlü Kimlik Kartı çıkarmalı mıyız?
Selam ve sevgiler ben bu özürlü kimliği için yaklaşık olarak 1.5 yıl önce müracat ettim dosyayı.da il sosyal hizmetler müdürlüğüne verdim ama daha sonuç yok ben özürlü bir insan olarak arada bir gidip soruyorum bana denen cevap aynen şu biz seni ararız özürlülerin evrakları tamamlayıp iş ğirişi için başvurması ğibi onlarda aynı kelimeyi söylüyor evraklar tamam git seni ararız şimdi buradan yetkililere soruyorum ne zaman .................???
Aslında hiç yaramıyor değil baya yarıyor,Bana çok faydası oldu.
Ören yerlerinde ,müzelerde ve devlet tiyatro,operalarında konserlerde bedava giriş sağlıyor.
Ayrıca Uçak ve trende de indirim sağlıyor.
Bunlar benim deneyipte gördüklerim, halen ben bunlardan yararlanıyorum.Ayrıca kimlik kartımda var ama ikisini birden taşımaya gerek kalmıyor.
Aslında hiç yaramıyor değil baya yarıyor,Bana çok faydası oldu.
Ören yerlerinde ,müzelerde ve devlet tiyatro,operalarında konserlerde bedava giriş sağlıyor.
Ayrıca Uçak ve trende de indirim sağlıyor.
Bunlar benim deneyipte gördüklerim, halen ben bunlardan yararlanıyorum.Ayrıca kimlik kartımda var ama ikisini birden taşımaya gerek kalmıyor.
Benimde Kimlikte Yazuyor. Arkasında %43 Oranında Özürlüdür Diye. Şehirler arası qösterdiğimde %50 indirimden faydalanıyoruM. Belediyeye Özürlü olduquma dair kimliğimi qösterdim şehir içi ücretsiz otobüse binme kartı filanda çıkartılar. 3 senedir kullanıyorum Ayrı Özürlü Kimlik kartı war onu almak ıcın ne yapmak lazım_?