Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nüfus M ehliyet kodları giremiyor. Sizde süreç nasıl işledi?

hsynner

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Kisa zaman önce surucu kursundan sertifikami aldim.Gecende nufus mudurlugune gittim ama saglik mudurlugunun verildigi kodlarin bazilari sistemde seçilemiuor yani cikmiyor.Bundan dolayi isleme devam edemedik ben bu konuyu biraz daha arastiriyim sizi aricam dedi gorevli memur.Acaba suan yeni olarak nufus mudurlugune gidenlerde durum nasil?

Hangi kodları giremediler hocam. Sistem yeni olduğu için pek giden olmamıştır daha.

Hocam,ornegin gozluk kodunu girebiliyor veya 102 resmi,ticari arac kullamamaz kodunu girebiliyor.
Ama 40.11 veya 78 sadece otomak vitesli arac kullanabilir kodunu giremiyor

Şöyle olmuş olabilir, ehliyetin arkasında kodların yazılı olduğu 12. bölüm çok kodunuz olduğu için satır dolmuş olabilir, devamını nasıl yazacağını bilememiş olabilirler. Ben ehliyetimi denk geldi mart 'ın son haftası emniyetten aldım. Bahsettiğim B araç satırının 12 nolu sütununda tüm kodları göremedim acaba eksik mi dedim bir baktım ehliyetin en sol altına 12 ile satırı devam ettirip kalan kodları yazmışlar.

Benimde 24 mayıs tarihine randevu verilebildi inşallah bu sorun duzelir bende de 78 kodu var. 1 ay ehliyet degisimi icin beklicem yil 2018:)

Crimean
Hayir öyle değil 5 kod var zaten nüfus mudurlugundeki memurun yanindaydim hatta bir ara yanina oturup beraber tekrar yaptik ornegin 78 kodunu yaziyor sistem o koda karsilik bir sey bulamiyor yani sistemde karsiligi yok kodun

alonemisin
Dostum 40.11 -35.04 kodunu falan da giremedik gozluk kodunu girebildik ama sanirim engelli kodlarinin hepsi sisteme henuz entegre edilmemis.Polisle konustum emniyetteyken sıkınti yoktu dedi yani nufus mudurlugune geciste problem boy gosterdi

Crimean

Hocam burada daha ehliyet çıkmamış. Nüfustaki kayıtta sıkıntı oluyormuş. 2 senedir nüfusa geçecek deniyor daha sisteme entegre edememişlerse gerçekten yazık. Ama şunu söyleyeyim nüfustaki görevliler gerçekten çok yardımcı oluyorlar.Yeni kimlik alırken çok güler yüzlü insanlardı ordan biliyorum

arkadaşlar bendede oldu ama sıkıntı 17/04/2018 tarih itibariyle çözüldü tekrar gidin sorun giderildi

kurtoglukurt50

Hocam 18.04.2018 tarihinde güngorende halen devam ediyordu

Görevli memur numara mi aldı ben bu konuyu biraz daha arastirip sana dönücem dedi hayirlisi artık

kurtoglukurt50

Hocam,biraz saçma değil mi hepsi ayni sistemi kullaniuo,Antalya'da hallolan sistem İstanbul Güngören'de nasil elde kalıyor.Hadi onu geçtim insan halka duyurduğu sistemi bir dener be önceden olan engelliye oluyo yine sorsan devlet biz sizin yanindayiz masali söylemeye devam eder yersen tabii.

bakalım bizim nasıl olacak 24 mayısa kadar inşallah düzelir

1 aymı pes ya ben 1 günde değiştimiştim

SU35

Dostum uzman doktora derdini anlatmak ki bunun için 3 kere gittim sonunda önüne yönetmeliği koydum bak okuyamiyosan açikliyim dedim ikna ettim,2 ay civari kursta oyalandim kayit tarihini doktor yuzunden bir kac gün kacirdim simdi de nufus mudurlugunde bekliyorum.Aralik ayindan beri uğrasiyorum 5 aydir ehliyet alcam kâbus oldu benim için.

kurtoglukurt50

Ankara' ya bildirdi çözüldü mü...?
Ankara kendisini çözse bir de, arkadaşımın eşi gidiyor biz sizi aracağız, alo... gel, git, biz sizi aracağız, alo... gel, biz sizi aracağız....
En sonunda insanları çıldırtıp birilerinin canı yanacak illa ki...

hsynner pardon ben h sınıfını değiştirmek için nufusda 1 ay beklediniz zannettim. Doktora dert anlatmak çok zor.

zaten ben anlamış değilim engelliye yardımcımı oluyorlar yoksa köstekmi ?

evet arkadaşlar varsa problemler bildirin benimde ayın 24 ünde randevu bu arada b ehliyeti b engelli olacak otomatik vites kodu eklenecek bunun için kursla işim yok diye biliyorum umarım yanılmıyorumdur.
OturanBoğa

Sistem düzelince sizi haberdar edeceğim diyen memur henüz aramadı,benim de bir süre işim var gidemem sanırım yaza kadar bekleyeceğim

Ehliyet yenileme sürecinde sistemsel hata!?

Merhabalar,

2014'te almis oldugum ehliyetimi yenileme icin islemleri tamamladim ve nufus mudurlugunden randevumu alip gittim.

Raporda verilen kodlar su sekilde;

01.01 - Gözlük
25.08 - Soldaki hız pedalı
20.03 - Sol ayağa uyarlanmış fren pedalı
102 - Ticari araç, resmi araç, ambulans kullanamaz
78 - Sadece otomatik vitesli araç kullanabilir

Buraya kadar sorun yok, ehliyet girisi yapmaya calisirken 20.03 ve 78 kodlari birbiriyle cakisti. Memur 20.03'un girisini yapiyor sonrasinda 78'i girdiginde 20.03 birden yok oluyor ve 78 girilmis oluyor, bunun arkasindan 20.03'u tekrar girmeye calistiginda bu sefer 78 kayboluyor.

Bu durum olustugu icin bi sure sonra tekrar gel gibi ucu acik bir soz edip yolladilar.

Kodlarda mi hata var sistemsel bir sikinti mi bu konuda nasil ve nereden bilgi alabilirim?

Ayrica otomatik vitesli bir aracta sol ayaga uyarlanmis pfren pedali nasil oluyor, 4 yildir gaz pedali solda olan otomatik vites arac kullaniyorum bunun da bilgisini vermek isterim.

chesterx

nüfus müdürlüğü sistemine geçince bazı sorunlar olmaya başladı. Zaman içerisinde hatalar oldukça düzelte düzelte sistemi oturtacaklar.

Üst Alt