Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nüfus müdürlüğü hastaneden aslı gibidir onaylı raporu kabul etmiyor!?

V*t*n22

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba geçen yıl aldığım engelli ehliyet raporunu yağmurda ıslandıgından dolayı kullanılamıyor hastaneden fotokopi aslı gibidir başhekimlikten onaylı raporu götürdüm aslı olmadan kabul etmiyor acaba kıl bir nüfus müdürune mi denk geldim başka yere gitsem kabul olurmu aslı gibidir 20 yıla aşkın engelliyim çoğu devlet kurumuna aslı Gibidir rapor verdim hep konu ile bilgilerinize ihtiyacım var aydınlatırsaniz sevinirim..

Aslı gibidir baş hekim onaylı raporları kabul etmek zorunda.
Baş hekim onaylı aslı gibidir raporlar orjinali gibidi ir.
Kabul etmeme gerekçesi nedir merek ettim...
V*t*n22

Noter onaylı nasıl yapabilirim başhekimlik onayı kabul edilemez mi

Nüfus müdürlükleri aslı gibidir raporları kabul etmiyormuş asıl raporu istiyor, asıl raporda kullanılmaz hâlde cimere dilekçe yazdım Cumhurbaşkanlığı sekreterliği ile görüştüm kabul etmesi lazım dedi üzerine il sağlık müdürlüğünü aradım kabul etmesi lazım olmaz ise yeni rapor çıkartın dedi
Rapor var zaten nesini çıkaracağım bir asıl rapor olması için tekrardan para mı ödeyeceğim yok yere altı üstü kağıt parçası başka nüfus müdürlüğüne gitsek kabul ederlermi acaba aslı Gibidir raporu

@oguzhan112
@OturanBoğa

Baş hekim onaylı aslı gibidir raporları kabul etmek zorunda ,

Kabul etmeme gerekçesi nedir onu bir sorun...

Üst Alt