Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nüfus müdürlükleri engelliye randevusuz bakıyor mu?

bitmeyenumut2

Yasaklı Üye
Konular
64
Reaksiyonlar
0
Kimliğimi değiştireceğim. Hala yeni çipli kimlik kartımı almadım. İstanbul da bağlı bulunduğum nüfus müdürlüğüne randevu bulamıyorum. Engelli kimlik kartımı göstersem randevusuz işlem yaparlar mı?

Alo 199'u aradım bilgimiz yok dediler.

Görevli memurların inisiyatifine bağlı olabilir. Ben yaklaşık iki hafta evvel randevu almadan gittim, kalabalıktı ama işlemlerimi öncelikli olarak yaptılar.

Evet insiyatife bağlı olabilir.

Tıpkı hastanedeki doktorlar gibi.

Kimi randevusu olmayan hastaya asla bakmaz kimi hoşgörülü olur bakar.

Ama bu sıcak günlerde işimi şansa bırakamam. İlgilenmezlerse boşuna yorulmuş olurum...

illa bulunduğun ilçedeki nufus mudurlüğünden alman şart değil mesela ben beylikdüzü yerinde büyükçekmeceden aldım 2 gün sonraya randevu alabildim
raporun bağımlı ise nufus müdürlüğüne gitmene bile gerek yok görevli evine geliyor yaşlı ve bağımlı ibareli rapora sahip kişiler için

nüfus müdürlüğüne bağlı.istanbulun hangi ilçesi.

Randevuya gerek olmadan hallederlerken. Ben öyle almıştım.

bitmeyenumut2

İsterseniz ben size Şişli İlçe Nüfus müdürünün cep telefonu numarasını vereyim.kendisine telefon edin.o size yardımcı olur.Şişli nüfus müdürü Ümmü Gülsüm CİVELEK.

Şişli nüfus müdürü Ümmü gülsüm Civelek in cep telefon numarasını özelden mesaj olarak attım.size yardımcı olur.

yalnız mesajla gönderdim.mesaj ayarları kapalı.attığım mesaj gitmedi.

mesaj ayarlarını alıma açık hale getirirseniz cep telefon numarasını yazacağım.

Üst Alt