Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Numune hastanesindeki sağlık kurulundaki bayan doktorun tavrı

yburcak

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
22.08.2016 tarihinde Ankara Numene ve araştırma hastanesinde ÖTV indirimi ile ilgili sağlık kurulu raporunu almak için heyete girdim.
Polikiliniklerdeki doktorlarda muayene oldum çok sağ olsun ortopedi doktoruhari hepsİ çok iyiydi ve ilgilenmeleride güzeldi. Ancak heyete girdiğimde benim evraklarıma bakan Heyetteki Bayan doktor sol kolumu kaldırmamı söyledi. Ben de kolumu kaldırdım, ardından parmaklarımı açmamı söyledi; ben de parmakları kapatabiliyor fakat açamıyorum deyince; yanına çağırdı ve parmaklarımı iki eliyle açıp, sonra elim avuçları içindeyken bana parmaklarını aç dedi ben tekrar parmaklarım açılmıyor dedim ve dalga geçer gibi parmaklarını neden açamıyorsun diye alaylı alaylı sordu. tabi ben saygımı korudum sesimi hiç çıkarmadım.
Ayrıca saygının yanında raporum olumsuz çıkmasın diye de sessiz kaldım.
Bu durum sonrası bana tamam çık sen dedi ve bende heyetten dışarı çıktım. Çok ağırıma gitti bayan doktorun o şekil de konuşması bir sonraki gün raporu almaya gittim ismini kime sorduysam kimse ismini söylemedi. Şikayetimi BİMER ve Sağlık Bakanlığına yaptım. İsmini öğrenmiş olsaydım burada ismini yazardım. Herkes o dengesiz bayan doktorun kim olduğunu en azından bilmiş olacaktı. Ben o bayan doktordan şikayetçiyim Buradan da tüm yetkililere bildiriyorum.

@yburcak

geçmiş olsun kardeşim..iyi sabırlıymışsın sen yinede...doğru olanı yapmışsın..terbiyesiz doktor çok..

la olm hemen ne sinirlenion. belki yalan söylediğini düşündü o yüzden parmaklarına falan bakdı ? herşeye şikayet ? kaba söz mü söyledi ? fiili kötü bi hareket mi yaptı ? hakkı nı mı yedi ? herşeye şikayet olayını bırakın.

Çok sağol fringe

Suskun Mutlu Umutsuz sen galiba okuduğunu anlayamayan bir tipsin. bir doktor neden açamıyorsun diye sormaz muayenesini yapar veya tetkike gönderir. Ayrıca lanlı manlı ve olm deme terbiyeli ol zaten o kadın gibi terbiyesiz saygısız olmasan onu savunmazsın konuşmandan belli terbiyesiz ve saygısız olduğun. onuşmasını öğren öyle konuş adamın kafasını ağzını bozma konuşmasını biliyorsan insanlarla muhatap olma. Bir saygısız ve terbiyesizden şikayetçiyken burda bir terbiyesizle karşılaşıyoruz.

Üst Alt