Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Numune Hastanesi'nden Sağlık Kurulu Raporu alan var mı?

thinkpad

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar geçen cuma başvurumu yapıp bugün tüm muayenelerimi bitirdim sadece bir tanesi kaldı, işitme testi için 1 aralık cuma randevu verildi. onu da tamamladıktan sonra rapor kağıdını kurula teslim edeceğim.

peki sonra ne oluyor? daha önce rapor alanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? içeride neler oluyor, iş tamamen bittikten sonra kaç günde sonuçlanıyor? ankara numune hastanesi tecrübesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum :)

selam inşallah sıkıntısız alırsınız.ben ilk önce numuneye müracaat etmiştim orasıbeni yüzde 37 de bıraktı.tip1 diyabet astım ve hipertansiyon olmasına rağmen.orası zorbir kurul daha öncede duymuştum.ardından ıkan rapora itiraz ettim veankara hastanesinden yuzde 50 rapor aldım.raporun 40 altı olursa ve gerekten raporun az verildiğini düşünürsen itiraz hakkın var baska birhastaneye müracat iin.

mustafaay75

bilgilendirme için çok teşekkürler. rica etsem o polikliniklerin yazdığı A4 kurul kağıdını teslim ettikten sonra neler oluyor onu da yazabilir misiniz?

sağlık kurulunda çalışan memur evraklarını teslim alıyor falanca gün saat atıyorum 13.30 da sağlık kurulu önünde hazır bulun diyorlar heyete giriyorsun genelde muayene eden doktorların yazdığı oranlara sadık kalıyorlar

thinkpad

Bende Pazartesi gidicem numuneye nasıl giriyorsunuz polikliniklere benimki 3poliklinik sıra beklemeden giriliyormu ilk gittiğin gün 3polikiliniğede girebilirmiyim teşekkürler

Üst Alt