Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

O.F'de kemikleri korumak için hangi besinler ve vitamin ilaçları kullanıyorsunuz?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Hangi besinlere ağırlık verebiliriz.
Marketlerde ki süt ve yoğurtlar faydalı olur mu ?
Hangi süt ve yoğurdu tüketmeliyiz, yağlı yağsız organik köy yoğurdu köy sütü vs vs.

D vitamini ve kalsiyum takviyesi olarak ilaç kullananlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?

Kemik dansometrisi, kemik taraması gibi farklı kemik ölçüm teknikleri var. Bakarlar ve anormal bir durum varsa takviye yaparlar. Ben destek amacıyla birkaç yıl d vitamini kullandım, suda eriyenlerden zaten piyasada belli başlı markalar var 800 lük-1000 lik vs. ama her ilacın yan etkisi vardır ve ihtiyaç yoksa kullanmama taraftarıyım. Bu vitaminleri rapor çıkartırsanız devlet karşılıyordu şimdi aynı mı bilmiyorum. Bir hastaneye gidip kemik ölçümü yaptırıp ihtiyaca göre kullanmanızı tavsiye ederim.

Marketlerdeki süt-yoğğurt doğal değil, her şeyin doğalı daha faydalıdır... Selametle....

Üst Alt