Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

O.I. Cam kemik hastalığı için heyet raporu alabilir miyim? Oran ne olur?

nil61

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yarın heyet toplantısına gırıyorum acaba yuzde kac verırler bana

yani yuzde 90 yuzde 100 alamazmiyim

Trabzon

Syn Nil61 %90 veya 100 lehinize olur iş konusunda araç için alıyorsanız yorum yapmam lakin istediğiniz oranı trabzon numune hastanesinden alamazsınız tıp fakültesi verir diye düşünüyorum. Sonucu ve hastane ismini paylaşırsanız sevinirim

numune ye sevk edildim hastaligimi atlandirmam lazimis .otv den vaydanlanmak icin istiyorum yuzde 90 lazimis

Evet Araç İçin %90 gerekiyor Numunenin Doktorları bi acayip ben sevmiyorum orayı keşke tıpa çıksaydın

hackali devlet hastanesine baslatim sadece hastaligimin tanimi icin numuneye yolladilar ama sonuc ordan cikmicak

raporun suresi ne kadar gecerli bir bilginiz var mi.

hakli ciktin bugun numunede tartistim ve tipa gidicem bir daha:mad:

Syn nil61 İnanırmısın ben numuneye ne zaman gitsem birileriyle kavga ediyorum sen yine tartışmışsın tıp fakültesi ince eler sık dokur ve doğru kararı verir için rahat olsun numunedekiler ne laftan anlar nede insana saygı var. sonucu paylaşırsan sevinirim unutmadan heyet günü tıpta sadece cuma günü olduğunu biliyorum bilgine

ben heyet raporunu hackali babada baslatim ama endoktirin bolumu olmadigindan ben sevk ettiler numuniye .iki testen sonra daha dayanamadim biraktim yarida hackali babaya geri dondum.anlatim durumu bir daha da gitmmem dedim numune ye onlarda bu sefer fak. yolladilar artik hayirlisi sali gunu randevum var

En iyisini yaptın yalnız raporum haçkalıbabadan çıkacak demişsin ya asıl raporun buradan yani tıptan çıkacak sen neden direk sevk almadan tıpa gelmedin öylesi daha iyi olurdu neyse inşallah amacına ulaşırsın. gerçi haçkalıbabadan buraya baya yol var zor işin gerçekten bu prösedürü bu şekilde çoğaltıp uzatıp karmakarışık hale getiren ve sürekli herşeyde rapor isteyen bürokrasi utansın

hackali baba bana yakin diye baslatim yapiyoruz dediler ama indoktrin bolumu olmadigi icin sadece indoktirin icin fak.karar vericekmis.heyete yine hackali da giricem

Sonuçta iki raporun veya iki hastanenin teşhislerinden doğan sonuç rapor olarak hazırlanıp tarafına sunulacak. en etkili veya ençok baz alınacak oranda tıp fak. olacak bol şans

Tskler ama umudum kalmadı ben bu gıdısle orda da kavga edıp yarım bırakmasam ıyıdır

Malesef Hastanelerde bir başıboşluk var son 6 aydır aşırı derecede hissediyorum bunu

bugun yine fakulteden geliyorum rezilik baska bir sey deyil sadece insanlarimiza eziyet ediyolar yoksa bakan yok .ins yarin sonunuc alicam

Hayat Herzaman malesef sanki anlaşmalı olarak yaşamdan yıldırma politikası uyguluyorlar lakin bunlara alışmalı ve silahlarını kuşanmalısın yoksa hapisten farksız bir yaşamın olur umarım herşey yolunda gitmiştir. Kendine iyi davran hiçbirşeyi takma rahat ol

yuzde 40 fakulte verdi cam kemik hastaligim icin gerisi de devlat hastenesi vericek.skolyozum icin ve de yuzde 50 duymuyorum .yuzde 90 tamimlamam lazim

takmiyorum zaten onu yasarken ogreniyoruz takmamaya

yuzde 62 aldim yorgunuma deymedi

Üst Alt