Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oasis su yatakları hakkında bilgisi olan var mı?

ebuve

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba

düşen hastası oğlum için dönme hissiyatını azaltacak yatak araştırıyorum
oasis su yatakları nasıl bu konuda bir bilgisi olan varmı ayrıca kas hastalarının en rahat edebilecekleri yatak hangisidir birde su yatağını düşünecek olursam devlet bu yatak için ödeme yapıyormu şimdiden teşekkürler

"Dönme hissi" derken tam olarak neyi kastediyorsunuz acaba? İnsan vücudu yaışta bir rahatsızlık olursa refleks olarak döner, bunu mu kastediyorsunuz..?

Visko yatakları denediniz mi?

dönme hissiyatı derken insan uyku esnasında yatağın vücudun aynı yere baskı yapmasından dolayı insan uyku esnasında sağa veya sola dönermiş kas hastaları belli bir yaştan ve hastalıklarının ilerlemesinden dolayı dönemezler bunun icin oasis su yataklarının dönme hissiyatını yüzde 85 oranında azallttığını firma sahipleriyle yaptığım görüşmedede belittiler visko yatakları doktorlar tavsiye etmiyorlar çapada plastik cerrahi uzmanı ile görüştüm sizin tavsiyeleriniz varsa önerilerinizi bekliyorum

merhaba bende yatak alacağım ama viskolar çok pahalı olduğu için alamıyorum yaylı yataklarda rahatsız ediyor beni hastanelerde kullanılan yaysız yataklar var onlar rahat ama adını bilmiyorum bilen varsa rica etsem yazabilir mi? ve de bu yatakları nereden alabilirim?

Visko yatakjları neden doktorlar tavsiye etmiyor acaba, merak ettim? Neredeyse tüm dünyada en çok rağbet gören ve en pahalı olarak satılan yataklar bunlar...

Oasis su yataklarını kullanan varsa ve görüşlerini paylaşırsa çok güzel olur...

Üst Alt