Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Obezite hastasiyim ve bazı yan rahatsızlıkları var. Rapor oranım ne olur?

Ouzhanhanouz

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar sorum su ben 174 boyunda ve 122 kiloyum 16 yasindan beri gunde bir paket sigara iciyorum 23 yasindayim gozlerimde 2.5 miyop 1.25 astigmat mevcut nefes darligim var kalp carpintisi oluyor arada ve aclik oldugunda surekli sekerim dusuyor anne tarafim seker hastasi hastaneye falan da gitmedim. Kilomdan yuzde yirmi rapor alabilecegimi soylediler sizce cigerlerimden gozlerimden kalbimden yani hepsi toplam yuzde kirk olur mu yardimci olursaniz sevinirim

olmaz ben bir ara 3 paket içiyordum o zaman banada %60 versinler :D

yeni çalışmalara göre sigara sebebiyle kanser olanlar artık sgk kapsamında karşılanmayacak gibi bir çalışma var idi galiba öyle haberler çıktı sanki yanlış hatırlamıyorsam yani sen sigara içicen adamlar sana engelli raporu verecek sen verir miydin? önce sigarayı bırak bakalım

Kardeşim sana tavsiyem ilk önce nerenden rahatsızlığın varsa o ildeki hast git teşhis konulsun ne rahatsızlığın varsa 3 aşağı 5 yukarı ne alacağını da ogrenırsın sonra engel lı raporu için heyete git tavsiyem bu Allah işte bende senle yaşıtım 40 kg mım ALLAH birinden alıp birine veriyor 1.70 boy

Yanlız bu hafta bende heyete girdim bende bazı rahatsızlıklar var sana benziyor 7.25 derece mıyopum mıyopa puan vermiyorlar durumunu merak ettim cevap yazarsan sevinirim göze ne verecekler senın benım solunuma 20 puan verdiler

Ouzhanhanouz arkadaşım vki denen bişe var obezitede oran ona göre veriliyor konuyu bilen biri 20 alırsın dediyse hesbını yapmıştır sanırım gözden zor oran alman nefes darlığınde obeziteden kaynaklıysa onada oran vermezler

Kardeş senin vki 40.3 yapıyor %20 alırsın ama kilo ve boy ölçümü hastanenin yaptığı ölçüm önemli birde bi takım kan test lerde var onların sonuçları önemli ayrıca gözden rapor alabilmek artık çok zor benim sağ 11.00 astigmat 7.00 sol 10.5 astigmat 7.00 ken %9 verdi gözlükleri %70 görüyor dedi Dr ayrıca endokrinoloji bölümünde şeker için gerekli testler sonucu bir oran alabilirsiniz ama dedigim gibi HbA1c ve OGTT test sonucu çok önemli benim tavsiyem önce hastaneye gidip hastalıkları teşhis ettirmek sonra oranları yine tartışır geçmiş olsun ha ayrıca Obezitenin girdiği raporlar süreli olabiliyor bilgin olsun

merhaba bu konu ile ilgili direk endokronoloji bölümünemü gitmek lazım? girip ne denecek benim VKİ 40 ve üzeri oran lazımmı yoksa şikayetleri mi dile getircez önce? bilmediğim için kusura bakmayın

merhaba

vki 39,6 olsa bunu 40 a yuvarlarlarmı?

Üst Alt