Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Obezite için dahiliye oran vermiyor!?

yüksel69

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
boyum 1.72
kilo 125
söke devlet hastanesi dahiliye doktoru veremem dedi bu ne saçmalıktır.Nasıl alacak bu durum ?

Vücut kitle indeksi 42,3 çıkıyor. Vücut kitle indeksi 40'ın üstüne %20 oran vermek zorunda.boy kilo oranını doktor kontrol kağıdına yazdır.sağlık kurulunda verirler oranı.

zorla diyetisyene gönderttirdim 43,23 vücut kitle indeksi ama dahiliye kurulda dörüşeceğiz bu konuyu dedi.Aydına sevk edebiliriz diyor endokrine prosedir doğrumu neden kendileri orana göre rapor vermiyor.

Yaşım 49 Bana sağlık kurulunda dedilerki geçicimi kalıcımı bilemeyiz.Orda belki bir müddet takip ederler dedi sevk etti .Endokrin beni diyetemi alacak bende 6 ay onumu bekliyeceğim . şeker ve troidim yok kilo verdirmeyemi uğraşacaklar şimdi ben anlayamadımki.Bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?Yardımcı olabilecek kişiler deneyimlerini yazarsa memnun olurum.Kısaca puan vermemek için zora koşuyorlar.

Üst Alt