Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Obezite ile birlikte onun yol açtığı rahatsızlıklar da rapora etki eder mi?

davut renkli

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba; hastane ve muayene süreci ile ilgili bir kaç sorum olacak. konu hakkında beni bilgilendirebilir misiniz?
Ben şeker hastası olarak tedavi görüyorum. hba1c şuan 10,9. kardiyoloğa gittim oda hipertansiyon tanısını bugün koydu. ilk gidişimde bu tanıyı koydu.
bende ayrıca karaciğer yağlanması ve obozite de var. bu hastalıklar için yine bir dahiliye uzmanına gitmek ve tanı koydurmak istiyorum. şeker tedavisi görürken buna gerek olurmu?
ben vergi indirimi ve devamında emeklilik için rapor almaya 6 ay sonramı başvurayım. tedavileri düzenli takip ederek. ayrıca, vergi indirimi için başvurduğumda obozite kaynaklı olmasına rağmen şeker ,karaciğer yağlanması ve obozite hastalıklarının herbirinden ayrı oran almam mümkün olur mu? yoksa doktor sen obozitesin şeker ve karaciğer yağlanman buna bağlı deyip sadece oboziteden mi rapor verir. onun değeride %20
ama hem şeker hem obozite hem karaciğer yağlanması %60 a yakın oluyor. bu konuda lütfen bilgi paylaşır mısınız?

Üst Alt