Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Obezite, OKB ve astım için yüzde kaç alabilirim?

melikfrt

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
163 kiloyum 1.86 boyundayım teşhisim okb hastalığı norodol 10 mg tablet akineton 2 mg tablet ativan expidet 1 mg tablet zedprex 20 mg tablet kullanıyorum hepsi sabah akşam astım hastalığımda var ama tedavi olmuyorum yüzde kaç verirler sizce

Nasıl yani anlamadım detaylı olarak anlatırmısınız nelerden gelicek tam bağımlı olması mümkünmü

Oğuzhan 1 yıldır tedavi görüyorum raporumun bitmesine 2 ay kalmış tekrar heyete girersem kaç yıl rapor çıkarır bilginiz varmı hocam

Kilo+Okb+astım
70 alırsınız .
Detaylara girmeyelim.
melikfrt

Raporum derken engelli raporunuz var mı?

Evet engelli raporum ama doktorum bana dediki astimdan puan vermiyoruz

%de kac hızlıca yaz lütfen
Astıma puan veriliyor aslında, tabii bu takiplerinize bağlı.

Tam bağımlı rapor olabilme ihtimali varmıydı

Yüzde 52 kilodan 20 vermiş o zaman 139 kiloydum şuan 163 kiloyum psikiyatrde yuzde 40 verdi

Onu heyet değerlendirecek.
Sizinle ilgili hiçbir bilgim yok.

Tamam, oldukça fazla kilonuz var.
%70 ve üzeri alma ihtimaliniz var, tam bağımlı kısmi bağımlı veya bağımsız buna sizi takip eden hekim karar verecek.

İlk maaşı neden çift maaş olarak almıştım herzamanmı öyledir yoksa tesadufen ay sonunda engelli maaasina basvurdugum icinmi

Engelli maaşları ile ilgili bilgim yok
Sorunuza yukarıda cevap yazdım,

Bu kullandığım ilaclar raporda tam bağımlı işaretlenirmi

Net cevap yazabilmek için fiziki muayene ve hastayı yakından görmek gerekir, değerlendirmeler sizi takip eden hekim tarafından yapılacaktır.
%70 ve üzeri 1 puan çıkacaktır.
melikfrt

melikfrt psikiyatri den OKB teshisinden minimun %40 ilac ile düzelmeyen tanısı konulursa %60 alırsın. Obeziteden %20 yada %30 alırsın.Astım için alınacak oran fiziki değerlendirmeler sonucu olur sft solunum testine göre değerlendirirken genelde.bazı hastaneler oran vermek istemiyorlar doğru astıma.Ama hastalık listesine göre hafif etkilenme %20 orta etkilenme %40 ağır etkilenme %80 hastalık listesine göre.Psikiyatrı ve Obeziteden tam bagımlı ibaresini alman çok zor.Onunda belli kriterleri var.

Psikiyatriden tam bağımlı ve yüzde 70 nasıl alabilirim

epilepsi sakat olanlara veriliyor diye biliyorum

netten araştır istersen benim fazla bi bilgim yok

epilepsi sakat olan ne demek ya bende epilepsi var ama sakat değilim Allaha şükür

bence sakatlık bak engellik demiyorum düşüncede olunca çözümü ve tedaviside yok bu böyle biline sakat düşüncelere duyurulur

Arkadaşlar Norodol Damla tam olarak neye fayda sağlıyor?

Merhabalar 160 kiloyum 1.86 boyundayım hastaneye yatışım olunca psikotik bozukluktu teşhisim şimdi okb diyor doktordan tam bağımlı ve yüzde 70 nasıl alabilirim bilgisi olan yazarmı lütfen kullandığım ilaçlar norodol 10 mg tablet akineton 2 mg tablet ativan expidet 1 mg tablet zedprex 20 mg tablet

Kullandığım ilaçlara göre yüzde kaç alırım

Merhaba arkadaşlar norodol 10 mg sabah akşam kullanıyorum fulsac 20 mg sabah akşam akineton 2 mg sabah akşam solian 200 mg sabah akşam bu kullandığım ilaçlardan tam bağımlı yüzde 70 verirlermi arkadaşlar teşekkürler

Üst Alt