Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Obezite ve uyku apnesi için hangi oranda rapor verilir? Sürece nereden başlamalıyım?

Esref0335

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
178 boy 143 kiloyum, aşırı horlama sanırım uyku apnesi var , belli süre byetta iğne kullandım , şeker olabileceğini düşünüyorum. Biryerden başlamam gerekiyor ama bilgim sıfır. Nerden neyle başlamam gerekiyor , okuduklarım kadarıyla 30puan almam gerekiyor kilodan dolayı ama nerden başlamam gerek bilgim sıfır, ilk ne yapmam gerek, hastanemi aile hekimi mi yada sgk mi???

BAŞKA BİLMEDİĞİM RAHATSIZLIKLARIMINDA OLUP OLMAYACAĞI KONUSUNDA FİKİRSİZİM, MESELA TANSİYON KOLESTROL ŞEKER VS ÇIKABİLİR SONUÇTA AŞIRI KİLOLUYUM. YANİ BENİM BAŞLANGIÇ NOKTAM NE VE NERESİ OLMALI,Bİ YERDEN BAŞLAYINCA ARKASININ ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

İlk olarak hastaneye başvurmanız gerekiyor. Sağlık Kurulu biriminden alacağınız evraktaki tüm doktorları dolaşmanız ve size söyleyecekleri gün heyete girmeniz yeterli olacaktır.

Üst Alt