Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Obseseif-Kompulsif Bozukluk ile askerlik yapabilir miyim ya da muaf olabilir miyim?

Rabb1tKst

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2018 kasım ayında askerlik için sağlık ocağında muayne oldum. Ocak ayında da psikiyatra gittim test falan yapıldı tanı olarak OKB yaptı doktor ve internetten araştırdım birçok şeyi de yaşıyorum kafamın içinde dönüyor dünya. Mart 16da askere gideceğim ve sağlık bilgim sağlam olarak gidiyorum değiştiremiyorum da. Askerde çok sorun yaşarsın dedi doktorum ne yapmalıyım? Bir de muaf olma gibi bi durum var mı?

Askerlik subesine gidip hastaneye sevk isteyin.

Engeliniz raporunuz varsa onu askerlik subesine goturup hastaneye sevk isteyin.

OKB hastası olduğunuz kesin. Aynı konuyu iki kere açmışsınız. Askerlik şubesine başvurun hastaneye sevk alın tedavi talep edin ve erteleme isteyin

Askerlik şubesine defalarca kez gittim hastaneye sevk verebilmemiz için sevkiniz(sülüs) çıkması lazım dediler. Pazartesi günü sülüs aldım tekrar gittim hastaneye sevk istiyorum dedim. Siz sülüs almışsınız hastaneye nasıl sevk edelim seni askersin artık dediler. Hiçbir işi usülüne göre yapamayan dangalaklar ordusuna çattım muhtemelen.

Rabb1tKst

Bu iş nasrettin hocanın işine dönmüş,Keşke sülüs almadan önce hastane gitseydiniz,Sonra sülüs alacağın zaman Raporları sunsaydın.O zaman hastaneye yollar durum bildirim raporu isterdi şube...

hakanyildiz
Hayır yok. Dışarı çıkamıyorum kalabalığın içinde duramıyorum çıkarsam akşam cıkıyorum. Her şeyi takıntı haline getirmem 3saniyemi alıyor. Anafranil ve rixper yazdı doktor onları kullanıyorum. Askerdeki muaynede cıkacak artık ne cıkacaksa.

Rabb1tKst

Eger cok kotu durumdaysaniz askere gittiginiz ilk gun saglik muayenesi var. Orda cikar. O zaman muaf olursunuz

Üst Alt