Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Obsesif kompisif teşhisim var. Üç defa kliniğe yattm. Rapor alabilir miyim?

mkutahya06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
olfrex 5 mg günde 3 adet prozac 20 mg günde 4 adet anafranil 75 mg günde 2 adet obsesif tanısı konuldu artık bu hastalık saymalardan öte geçti hiç bir iş yapamıyorum bu onuncu işim işe geç kalıyorum umrumda degil hayat 2 çocuğum var heyete girsem 18 yılık hizmet süresini bitirdim ama önümü göremiyorum geçmiştede bir çok ilaç içtim heyetegirsem 40 puan yetiyormuş emeklilik için bu hastalık tanısına 40 puan verirmi doktorum 3 kez psikiyatirk klniğinde yattım 10 yılda lütfen birisi yardım etsin bana karar veremiyorum önümü göremiyorum sadece bu aralar emekliliğe taktım çünki işim de iyi gitmiyor herkes tuaf bakıyor şöförüm araç kulanamıyorum kasılıyorum.

mkutahya06

Geçmiş olsun kardeş psikiyatridrn puan alirsın lakin 40 puan verirmi onu bilrmem heyet dokturu.E nabızdan geriye dönük ilaç raporlarını çıkart şuan da kullandığın ilaç raporunu hasteneye yatış ekipiriz varsa onuda al .2019 engelli oranlari güncellendi toploya bak derim.Benim tahminimce %30alirsin en az psikiyatriden , buna ek hastalığın var ise onuda soyle heyette derim.

Okb/obsesif kompulsif bozukluk tanısı ile 3 kez hastane yatışınız var ise, tedaviniz ile ilgili hastane yatışınız poliklinik kayıtları vs bunları epikriz olarak alıp heyete girebilirsiniz,

Okb tedavi ile kısmen düzelen %40
Veya tedavi ile düzelmeyen %60 olarak raporunuz çıkar, 40 veya 60/ buna hekim kanaat getirip karar verecektir,
mkutahya06

Geçmişe dönük epikrizlerinizi alın , rahat rahat alırsınız Allah’ın izniyle . Emeklide olursunuz . Geçmiş olsun

OğuzHan112

öncelikle hepinize çok teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı şimdi bir soru daha sorabilirmiyim doktora mı demem gerekiyor emekli olmak istiyorum diye yoksa direkt heyete mi girmem gerekiyor heyete girersem ne diye başvurmam gerekiyor doktora söylemeye korkuyorum yanlış anlıyacak

Bu durumun tespiti için bağlı bulunduğun sosyal güvenlik il veya merkez müdürlüğünün ilgili servislerine bir dilekçe ile başvurmanız gerekmektedir.

İlgili servislerce, durum bildirir sağlık kurulu raporlarının temin edileceği yetkili hastanelere sevk işlemi gerçekleştiririlecektir...
mkutahya06

sürelimi süreksizmi

OBSESİF Kompisif bozukluktan 10 senedir tedavi görüyordum heyete girdim ve psikiyatri bana %40 puan verdi şimdi aklımı kurcalayan bu rapor (pazartesi almaya gideceğim) SÜREKLİ Mİ OLUR SÜRELİMİ Zihinsel engele sahip olanlar. benim bildiğim sürekli oluyor ancak obsesif Kompisif bozukluk ZİHİNSEL hastalıkmıdır değilmidir bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz inanın çok sevinirim.

Çok farkedermi senin için. Şimdilerde psikiyatriden ilk engelli raporları genel olarak "SÜRELİ" olmaktadır (2019 da kanun değişti çünkü) ✋

farketmez ancak hersene tekrar muayeneye gitmek stres yaşamaktan korkuyorum

Üst Alt