Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Obsesif Kompulsif Bozukluk hastalığından engelli raporu alan arkadaşlar buraya?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
634
Reaksiyonlar
366
OKB hastalığından "Engelli Raporu" alan arkadaşların bilgi ve deneyim paylaşma alanı.

Kullandığım ilaçlar:
Abizol 30
Lustral 100 günde 200
Gyrex 100
Rexapin 10

İlk raporunuz yüzde kaçtı?
İlk rapor süreklimiydi? Ve ne zaman aldınız?

ben şizofreniyim hacettepe 1 yıl süreli yüzde seksen numune sürekli yüzde seksen rapor almıştım 2022 maaşı alıyorum yıllardır

Daha önceki raporum(2015 tarihli vergi indirimi) şizofreniden di. OKB(obsesif kompulsif bozukluk) hastalığınıda rapor alabilirmiyim rapora OKB ekletebilirmiyim?

ayDÜNYAvazo
Kardeşim bu ilaçları yazmışsınız. Bunların içinden yıllar evvel lustral içmiştim. Diğer yazdığın ilaçlar okb de kullanılan ilaçlardan mı ? Bir çok ilaç içtim denk gelmemiştim . Sanırım yeni ilaçlar bunlar yada başka rahstızlığınız da var

süngerbob_07
Kardeşimiz ; neden torpil istesinler ? Okb dediğiniz kroniktir . Uzun müddet tedavi görmüşseniZ %40 alabilirsiniz . Veyada %60

Bugün heyet için sağlık kuruluna baş vurdum . Doktorları gezdim . Psikiyatriye geldim epikrizleri gösterdim işlevselliği tedaviyle kısmen düzelen yazdı %30 çıktım baktım 30 yazmış . Geri girdim içeri doktora dedim hocam 30 yazmışsınız 40 oldu . Diyor ben 30 veririm . Tekrar dedim okb için 40 oldu yönetmelik değişti . Dedi işimi bana mı öğretiyorsun . Fıtık etti beni dedim göstereyim size dedi bakalım yanında kağıtlar vardı cetvele baktı özür dilerim dedi 40 i görünce . Anksiyete sandım dedi . Düzeltti 40 diye bakalım 13 Şubat a gün verdiler . Ne olacaksa artık bekliyoruz

Artı_Noksan

Sürekli verirlermi orası meçhul. Bende
-HAFİF DERECE MENTAL RETARDASYON
-ASPERGER SENDROMU
-ATİPİK PSİKOZ
-OKB.

Var.

Allah Celle Celaluhu şifa İhsan eylesin . Sürekli verirler vermezler bilemiyorum . %40 verecekleri de meçhul . Hayırlısı olsun

merhaba. okb ve majör depresyon var bende.her ikisi de kronikleşti maalesef hastalığımın. sağlık kuruluna engelli raporu için başvurmayı düşünüyorum yakında.%40'tan yukarı mı çıkar engelli raporum ?

Eğer kronikse fazlası çıkar . Hikayenize bağlı hocam. Kaç yıldır tedavi görüyorsunuz . Vsvs eğer uzun soluklu tedavi görmüşlüğünüz varsa epikriz alıp gidin başvurun heyete. Rahat alırsınız

Üst Alt