Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ocak 2025 bakım aylıklarının ödenmesi!?

Muhammet kurt

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Normalde her ay bu forma yazıp haber ederdim buradaki arkadaşlara maaşı, ama bu ay haber edemicem çünkü bizim kartın süresi dolduğu için Kapandı. Bu ay haber verirseniz sevinirim :) Görüşmek Üzere..🖐️

Sistemde hala kayıt getirilemedi diyor.görünmüyor sizdede öylemi?Normalde 15 inde yatması lazım.yarın belli olur.

Evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine yönelik başlatılan evde bakım yardımı ile aylık ortalama 542 bin engelli vatandaşın desteklendiğini vurgulayan Göktaş, 2025 yılı ocak-temmuz dönemi için evde bakım yardımının 9 bin 77 liradan 10 bin 125 liraya çıkarıldığını kaydetti

Evde Bakım Aylıkları 15.01.2025 Tarihinde hesaplarınıza geçecektir.
2025 Zammı 15.02.2025 Tarihli ödeme döneminde verilecektir.
Yani bu ay Evde Bakım Ödemeleri zamlı değildir.

eş zamanlı aynı anda yatır artık diye biliyorum ama genel de yattı diye düşünüyorum

50/55 aralıkta yattı zaman olmustu biraz çeki düzen verildi iyi oldu her kesin bir maaş ödeme günü var işçilerin çalışanların memurların emeklilerin evde bakım ayın 14/15 ile 29 a kadar uzadıgı zamanları olmustu

Arkadaşlar benim e devlette evde bakım maaşı hizmet sürecinde diyor ama kimse gelmedi 1 aydır hesap açmamızı falan da istemedi kimse bu ay alabilir miyiz biz

Onay verilmesi lazım, oda gelen memura balkar

Merhaba, izmir' e yattı mı acaba? Yani herkese ayni anda mi yatti?
Uzun sureden beri tasindigimiz icin ve sonra da gelir asimi oldugu icin kesintideydi. Ekimin 15i gibi tekrar basvuru yaptim, ocak ayinda yatar maasiniz dedi memur. E devletten de hic bir bilgi gorunmuyor. Basvuru yok diyor. Henuz baglanmadigi icin mi oyle gorunuyor anlayamadim. Eskiden yatan iller belirtilirdi. İnternette onu da bulamadim. Uzun sure yatmazsa bankaya gidip bir sorun demisti memur. Oncelikle İzmire yatip yatmadigina emin olmak istedim. Bir kac gun yatmazsa bankaya sorucam.

@fade,
Teşekkür ederim. Yatti yani. Daha once il ildi, demek ki degismis. Gidip sormam gerekecek nedir ne oldu diye. Sağolun

Ocak Evde Bakım Maaşı Bütün herkee yattımı yatmadıyşa neden yatmadıgını bilen varmı
Edevlette gözükmüyor
edevlette böyle çıkıyor Kayıt Getirilemedi! Sorgulanan TC Kimlik Numarasına ait Başvuru Bulunamamıştır!
183 ve 144 aradım kimse bilgi vermedi bilgisi olan yazarmı lütfen

Son düzenleme:
Üst Alt