Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Odalar arası transfer sağlayan Lift (Tavan Vinci) sistemi hakkında bilgisi olan..?

karakaya

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
46
Sevgili Arkadaşlar,

Geçen gün engelli liftlerini incelerken bir ürün gördüm.Ürün hakkındaki açıklamayı aşağıya yazıyorum.

Bu ürünü kullanan,ürün hakkında bilgisi olan bilgi rica ediyorum.

Tavan Vinci - Roomer 5200 / 8.887 TL

Tavan Vinci - Singel 5100 / 5.887 TL

Saygılarımla...

"Tavan Vinçleri" diye geçiyor, Human Care tavan vinçleri ile bir kişiyi bir odadan diğerine çok kolay taşıyabilirsiniz.

Kapı kirişleri kesinlikle problem olmamaktadır. Human Care, sistemi sayesinde bir odadan diğerine kolayca geçer.

Sayın karakaya .ticari amaçlı tekerlekli izlift denen bir alet var. hem elektirikli hem hidrolik. merdiven bile inebiliyor. 2000/3000 tl ye böyle bir alet alıp uyarlanırsa sanırım buda baya işe yarar.
fikir olarak paylaşmak istedim.

Sayın bodrumlu,
Bahsettiğiniz ürünün bir resmini bu başlığa koyabilir misiniz?

Musa bey bir araştırayım bulursam paylaşayım.benim çalıştığım meşrubat firmasında görmüştüm.yaklaşık 15 senelik geçmişi olan bir alet.o makine ile asansörü olmayan yerlere para kasası ,buz dolabı felan çıkarıyorlardı.1 tonluk para kasasını hiç zorlanmadan 2. Kata çıkarıyordu.adı izlift diye geçiyor.

Yanlış anlaşılmasın merdiven basamaklarından çıkarıyordu.

tavan lifti

tavan lifti ile kapiya gelindiginde, liftin 2.ci baglama kayisi kapinin diger tarafinda bulunan odanin tavanindaki raya takiliyor ve terk ettiginiz odadaki kayis cikariliyor. asagidaki linkte resim olarak da görebilirsiniz.

Deckenlift - Schienenliftsystem - treppauf.de

duo_v.jpg

Merhaba,
Arkadaşın resimlerini eklediği human care-tavan vinci ürününü kullanan arkadaş var mı? Gördüğümüz kadarıyla güzel bir ürün.

Özgür Bedenlerde'de araçlara transfer için kullanılan bir makine var. Evde de kullanılabiliyormuş. Hem arabaya binerken hem yataktan tekerlekli sandalyeye geçişte kullanırız diye düşünüyoruz. Deneyimi olan, ya da etrafından duyduğu bilgiler olan arkadaş yazarsa memnun olacağım. Dayanıklılık, kalite olarak hangisi daha iyidir?

Teşekkür ederim

Merhabalar...bu tavan liftleri çok ama çok pahalı arkadaşlar özellikle markası singel olan için 9000 euro dediler :(..bu nasıl bir acımasızlıktır anlamadım gitti...taş çatlasa 3- 5 bin tl olabilecek bu lift neden bu kadar pahalı?...

Üst Alt