Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Odeabankta işe alındım. Çalışma koşulları ve özlük hakları nasıldır?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhaba.. 1 aydır odeabankla görüşme halindeydim. bugun arayıp işe alındığımı ve ay başında işe başlayacagımı soyledıler. operasyon destek elemanı olarak. operasyon destek elemanı bankada ne iş yapar. ben şeker hastasıyım benim için yorucu olurmu ? ve ne kadar maaş verirler . bilgi verirseniz sevinirim :)

Ofis Destek Elemanı ile Operasyon Destek Elemanı aynı iş ise tanımı altta (Alıntıdır) :
Bir nevi ayak işleri.Arşivde oluyorsun bütün gün BMS ve diğer evrakların sisteme taranması onların arşive yerleştirilmesi.
Şubenin kırtasiye ihtiyaçlarının takip edilmesi, bankalar arası kargoların takip edilmesi ptt ye gidip tapu dairelerine kargo gönderilmesi gibi sayamadığım daha bir çok saçma sapan işlerle uğraşıyorsunuz.

arkadaşım. ay başında iş başı yapacaksın dediler ise şartları konuşmadınmı.maaş sosyal haklar v.s gibi

Maaş olarak çok yüksek bir beklentiniz olmasın derim. Ama sosyal hakları baya kapsamlı onun için çalışmaya değer ve sigorta brüt ücret üzerinden yatıyor oda güzel.

Hemen bir sendikaya üye yapıyorlar sizi işveren sizi haksız yere işten çıkarırsa sizi savunuyor diye biliyorum.

Operasyon kısmı daha çok arşiv ile ilgili bildiğim kadarıyla 2015 Kasım ayından itibaren bankalar elektronik arşive geçti.
O konuda şanslısınız bms ve tms yerleştirmek zorunda kalmayacaksınız.

Hayırlı uğurlu olsun. :)

Bankadaki arşiv işi dışarı işi getir götür işi yani bütün ayak işi ne varsa yaparsın maaş fazla birşey bekleme ama özel sağlık sigortası yapıyorlar bankalar personellere o güzel yemek kartı verirler hayırlı olsun

Hadi gel başlamı dediler bunları konuşman gerekiyordu senin..bu sorunun cevabı sende

konuşmadan sözleşme imzalama.
maaş, sgk, öss, yemek, servis vs iyicene öğren.

Üst Alt