Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ödemeler aylık olduğuna göre kredi çekmek daha kolay olur mu?

gambyad

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hepimizin bildiği üzre 3 aylık olarak aldığımız maaşlarımız artık aylık olarak ödenecek. Benim sorum, maaşların aylık olmasıyla birlikte bizlere kredi çekebilme imkanı da verilmiş oluyor mu? 3 ayda bir aldığımız için kredi çekemiyorduk. Artık aylık olduğuna göre kredi çekebilir miyiz? Eminim bu sorunun cevabını birçok arkadaşımız merak ediyordur. Bilgisi olan arkadaşlarımız varsa bizimle paylaşırsa memnun oluruz. Şimdiden teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun arkadaşlar

gambyad
2022 aylıklarının aylık olması ile kredi çekmenin alakası yok ki.
krediyi belli şartlar dahilinde bankalar verir.
bankalara giderek ya da arayarak kredi ile ilgili bilgi alabilirsin.

Kalem

abla ben bankalara gitmiştim. kredi verebilirdik ancak maaşınız 3 ayda 1 olduğu için bu mümkün değil dediler. Ptt ye gittim maaşımı sizden alıyorum kredi çekebilir miyim dedim. Eylül ayında aylıklara dönüştürülmesi ihtimali var. o zaman olabilir ama şu anda 3 aylık olduğu için biz de kredi veremiyoruz dediler.
Yine de teşekkür ederim cevapladığın için..

gambyad
Kardesim boşuna heveslenme zira hic bir banka. asgari ucretin altindaki maasa kredi vermiyor.
Bu arada maaşlar aylik olsun diye kendini yirtan arkadaslar,ahanda size aylik maas.
Sizin yersiz ve gereksiz bencilliginiz yuzunden binlerce arkadas bu ay magduriyet yasayacak,ki onlardan biride benim.
Üç aylik birikmiş kira vs borclarimi. sayenizde alacagim tek aylik maasla karsilamaya çalisacagim.
Bu arkadaslar seslenmek istiyorum.Ulan arkadas madem maasini aylik istiyodun,3 ayliklar yattiginda gidip tek maas tutarıni cekseydin ve heray gidip maasini aylik cekseydinde diger arkadaslarimiza magduriyet yasatmasaydin.
Neyse,maaslar aylik olsunda kredi cekelim diyenler,bankaya gidin bakalim sizin o çerez parası. ayliginiza hangi banka kredi verecek.

Öncelikle üslubuna dikkat etmelisin. Senin o çerez parası deyip dalgaya aldığın maaşla geçiniyoruz biz. ve sen o çerez parasına muhtaçsın tıpkı bizler gibi. kaldı ki aylıklara dönüştürülme meselesi aylar öncesinden gündeme gelmişti. ve ben temmuz ayında ptt ye sorduğumda da onlar evet böyle bir şey var ve eğer aylığa dönüştürülürse engellilere kredi vereceğiz dediler. yarın gidip öğreneceğim. belki verirler belki de dediğin gibi vermezler. ama birilerine kin güderek hiçbir şey elde edemezsin. öfkeni kontrol edip daha üsluplu cümleler kurmaya gayret göstermelisin

@gambyad
Kardesim ben uslubumda bir yanlış gormuyorum ve cerez parası diyerek bu maaşları küçümsemiyorum,ben maasin azlığından bahsetmek adina cerez parası dedim,zira o maaşı bende aliyorum.
Sen ise konuyu nerden almis nerelere getirmişsin.
Uslup vs,konumyz bu degil,sen asıl benim yazdığım konunun ana temasını oku ve onun hakkında ne yapabiliriz,ne careler bulabiliriz onu söyle.

Sizin yersiz ve gereksiz bencilliginiz yuzunden..
Bu cümle sana ait kardeşim. bu çirkin üslubun konunun önüne geçtiği için böyle bir cevap verdim. Eğer bu maaşı alanların birçoğu aylık olmasını istiyorsa sen insanları bencillikle suçlayamazsın. Herkes fikrini söyleyebilir ama saldırı ve hakaret hiçbir zaman fikir özgürlüğü çemberinin içinde yer alamaz. Emin ol belki ilk zamanlarda zorlanacaksın ama 3-5 ay sonra iyi ki aylık olmuş diyeceksin. Şimdi ne dersem diyeyim ikna olmayacaksın. o yüzden çok gerekli görmüyorum açıklama yapmayı. Vakit ayırdığın için teşekkürler. iyi geceler

2022 maaşı aylık olduğuna göre kredi kartı alabilirmiyiz?

Maaşlar aylik oldu kredi kartı alma şansımız var mi?

Onemli olan aylik olmasi degil, alinan tutar onemli kredi karti ve kredi islemlerinde. Bu cuzi maaslara kredi verilecegini sanmiyorum ama siz yine de bir sorun.

Veriyor uc ayliktada veren bankalarda var ve simdi aylik aldiklari icin her banka verir simdi

Benim anlamadigim olay uc aylikta nekadar aliyordunuz aylik oldumu ne kadar alacaksiniz cuzi diyorsunuzda

Mehmet005

bende 2022 den maaş alıyorum ve bankalar kredi kartı ve kredi veriyor ki
ben 5000 tl ihtiyaç kredisi çektim 2200 tl kredi kartı verdiler 1450 ek hesap tanımladılar :)
sen başka gelirin vs var diyecen
başka bir gelirim yok evim arabam vs yok sadece başvurdum çıktı 5,750 tl hazır beklemede kredim var @Serap88

yolcugenc

Birkac yil once 5 farkli bankaya kredi karti basvurusu yaptim hepsi reddedildi. Krediye hic girmiyorum bile. Bankaya gore degisiyordur belki bilemem. Daha 2022 adini duyunca diger bilgileri sormadi bile bankanin birisi direk olmaz dedi.

engelli maaşıyla kredi çekilebilir mi ?

ilk maaşımı çekicem burdan öğrendiğime göre 6 aylık toplamda bir para alıcam şimdi de yeni düzenlemeyle aylık olarak alıcağım bu 2022 maşıyla kredi çekilebilirmi? çeken varmı aranızda ?

Aylıklarınızı üç ayda bir alıyor olmanız yada aylık alıyor olmanız kredi çekme durumunuzu olumlu yada olumsuz etkilemez, kredi çekebilmek için aylığınızın miktarı bankalar için daha önemlidir.

Dün ptt ye gittim. eğer maaşlar dediğiniz gibi aylık oldu ise kredi verilebilir ama 3 aylık ise veremeyiz dedi. Dedim ki maaşlar aylık oldu ve resmi gazetede yayınlandı.
Ptt lere yazı ulaşması gerekiyor aylık olduğuna dair bu da maaşlar yatınca olur ancak. Yani yaklaşık 3 gün sonra gelip kredi talebinde bulunabilirsiniz ama ne kadar verebiliriz o konuda bilgim yok araştırmak gerekiyor dedi

vermezler kıredi mıredi sosyal yardım garantisi yok emeklilik degil

2022 maaşları yattı. 754 tl yattı bana. yarın gideceğim bankalara bakalım veren olacak mı? Umarım verirler ben de bilgilendirirm buradan herkesi

Banka salakdi 500 TL maaşa kredi kredi kartı ek hesap sen git kendinle eylen aslanım kredi 5750 kredi kartı 2200 ek hesap 1750 benim 3000 TL maaşımı var alamiyom sen nasıl alıyor aldıysan bile bu iade bir iş var hayırdır inşallah

Ben bugün ptt müşteri hizmetlerini aradım dedim 2022 maaşı üzerinden kre di çekebilirmiyiz dedi size en yakın şubeye gitmelisiniz

2022 maaşı aylık olduğunu biliyoruz artık bu durumda yeni kredi veya kredi kartı?

Maaşlık aylık artik kredi kartı veya kredi başvurusu yapan varmi yeni sisteme göre

Bankalardan nakit kredi almak

Arkadaşlar bankaların engelliler için nakit para kredisi var mı ? Varsa en uygun banka hangisidir ? Teşekkürler.

PTT ye sorun verirse ora verir çünkü maaşı ora veriyor

murat6134

kanıt mı istiyorsun al sana kanıt

5y0BYM.png

istersen mail adresimi ve şifremi vverem maillere bak bank arıyalım konferans dinle bakım aslanım 3000 tl maaşın varmış alamıyorsan bankalarda sıkıntın olmuş demekki vermiyor

Endosetin

En azından bir açıklama veya soru sorarak konuyu açmayı deneyebilirsiniz, bu şekilde konu açmanız pek doğru olmasa da yardımcı olalım, neticede belli ki forum kültürüne alışkın değilsiniz.

2022 Aylıkları artık her ay düzenli olarak verilmeye başlandığından dolayı kredi kartı veya kredi alabilmeniz yüksek bir ihtimal ancak bildiğim kadarıyla kredi başvurularında banka sizden geriye dönük SGK kaydınızı istiyor bu yüzdende zannetmiyorum ancak kredi kartı başvurusu yaparsanız kabul edilebileceğini düşünüyorum.

Bu noktada unutmamanız gereken bir nokta; yüksek limitli kredi veya kredi kartı alamayacağınız çünkü maaşlar henüz çok düşük ancak aylık olması bir avantaj tabii ki.

Siz sormadan ben söyleyeyim; Hayır, henüz 2022 aylığım bile yok ancak bunlar araştırmalarım neticesinde size yardımcı olmak adına edindiğim bilgiler, yakın zamanda da 2022 aylığına başvurmayı düşünüyorum. Net bir cevabı ancak bankalarla iletişime geçerek edinebileceğinizi de bu noktada belirtmek isterim.

Üst Alt