Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ODTÜ'lü engelsizlere ilgili haber yapmak istiyorum..?

serkanerol

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba ODTÜlü engelsizlere ilgili haber yapmak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

Serkancım, Claire'ye mesaj yazabilrisin bu konuda. Evren de yardımcı olacaktır. Onın'da da çok güzel resimler var bu grubun buluşması ile ilgili :)

14 EYLUL ANKARA BULUSMASI ARTIK COZUME YONELIK CALISMALARA GECILMESI YONUNDEN ONEMLIYDI. BIR TAKIM FIKIRLER SUNULDU. BEN, ONUR, MUJDE VE MURAT BIR PROJE YURUTUYORUZ. BU PROJE ILE ILGILI ONCELIKLE ANKET SUNACAGIZ. HAZIRLAYABILIRSEK HAFTAYA SITEDE YAYINLAMAYI DUSUNUYORUZ.
BUNUN DISINDA SERKAN ZANNEDERSEM ARALIKTA BIR TOPLANTI YAPICAZ. TOPLANTIYA MEDYA MENSUBU INSANLARI CAGIRMAYI DUSUNUYORDUK. BU VESILE ILE SEN DE KATILIRSAN BU TOPLANTIYA BIZI MUTLU EDECEKTIR.
AYRICA ENGELSIZ ODTU HAKKINDA OGRENMEK ISTEDİKLERINI DIREK AGIZDAN OGRENMEN DAHA AYDINLATICI OLACAKTIR.

GORUSMEK DILEGIYLE

Evren yaptığınız çalışmalar hakkında gazetedeki köşemde bahsetmek isterim. Ne zaman kuruldu, ne gibi faaliyetler yapılıyor, onunla ilgili bir haber yapmak istiyorum

Engelsiz ODTÜ Topluluğu

Hedeflerimiz
Engelli öğrenciler için uygun alternatifler üretmek,
Üniversite çalışanlarını ve öğrencileri engelli öğrencilerin ihtiyaçları hakkında bilgilendirmek,
Engelli öğrencilere kullanım ve yaşama kolaylığı sağlayan binalar ve çevre yaratılması,
İnsanların bilgi ve katılım düzeyini arttırmak

Engelsiz ODTÜ nereden yardım alıyor?
Şimdiye kadar hiçbir yerden herhangi bir destek görmedik. Bizi bu noktaya getiren tamamen iyi niyet, özveri ve kişisel ilgidir.

Önünüzdeki en büyük engel nedir?
Ne para ne de kurallar. "Değişimin önündeki temel engel kendimizde, yaklaşımımızda, korkularımızda, insanları ciddiye almama eğilimimizde ve başarısız olduklarında karşılaştıkları zorlukları ve hayal kırıklarını bakmamızdadır." P.Mittler, 2000

Ben ne yapabilirim?
Hemen şu anda çevrendeki insanlarla ve kendi yaklaşımınla başlayabilirsin.

Ne zaman başlayabilirim?
Hemen şimdi ne yapabileceğini belirleyerek başlayabilirsin. Kotarabileceğin küçük adımlarla başlarsan kısa zamanda ilerlemeni göreceksin.

Bu iş ne zaman bitecek?
Toplumun bütün kesimlerinde aktif olanların %12'si engelli olduğunda.

Koordinatör: Claire Ozel, clairmetu.edu.tr.
Komite Üyeleri: Deniz Aydemir, Berna Cibik, Ergun Kaplan, Elanur Tunc
Fakülte Danışmanları: Güncel liste için Clarie ile bağlantıya geçin
Danışman: Sibel Yargici
Kütüphane görevlisi: Cevat Guven

AMACIMIZ
*ODTÜ’de okuyan tüm engelli örgencilere eğitim, sosyal ve kültürel alanda destek olmaktır.
*Gerek üniversitede gerek dışarıda,engellilere karşı var olan önyargıları yıkmak ve toplumsal

duyarlılıkları artırmaktır.

www.engelsiz.metu.edu.tr
Claire ÖZEL
Engelsiz Yaşam Koordinatörü

Serkan,

Kimsin? Kose yazari mi? Nerede?
Neden eskisi gibi forumun mesajlarin yazarlara kisisel mesaj yazamiyoruz? Cok daha koaydi.

Simdi ben 1 hafta icin yurt disina gidiyorum... 4 ekim ODTUdeyim.
Serkan sen neredesin? Benimle gorusmek istersen herzaman yaparim, ama konusarak, cunku Turkce yazmaktan daha kolaydir - dil hala benim icin bazi durumda bir engeldir... mesela benimle ugrasmakak istemeyen ama gorev yuzunden gorusmek zorunda kalan vatandas 'Turkcen yetmez' bahane ederek ben kucuk gormeye calisiyor... Neyse bu baska bir konu!

4 ekimden sonra benimle gorusebilirsin.

Bana ozel mail atsan ayrintilari konusuruz; bunu forumda yapmak istemem ve uygun gormuyorum - OTURAN BOGA... bakarmisin?

claire' Alıntı:
Neden eskisi gibi forumun mesajlarin yazarlara kisisel mesaj yazamiyoruz? Cok daha koaydi.
OTURAN BOGA... bakarmisin?
Claire, herhangi bir sorun yok. Serkan dahil herkese özel mesaj yollayabilirsin. Serkan'ın mesajının altındaki ÖM'ye tıklarsan, açılan pencerede "to" kısmında serkan'ın adı yazıılır ve mesajın sadece ona gider...

Üst Alt